Betöltés...

Összecsukható kerti ruhaszárító állvány, talajba szúrható, forgatható, 50 m zsinórral

Ár: 19.490 Ft

Összecsukható kerti ruhaszárító állvány, talajba szúrható, forgatható, 50 m zsinórral 



A szabadban szárított ruhák nemcsak kellemes illatúak, hanem rövidebb idő alatt száradnak. A kerti szárító tökéletes nagyobb és kisebb méretű ruhadarabokhoz egyaránt. A széles, 11,5 cm-es sortávolságnak köszönhetően a kiakasztott ruhák szellősebben helyezkednek el és gyorsabban száradnak. Kialakításának és teregetőrendszerének köszönhetően ideális megoldás minden háztartásban. A szárító szabadon forog, ami lehetővé teszi a szennyes gyors és kényelmes kiakasztását.


A szárító stabilitását a strapabíró ABS anyagból készült tartóalap biztosítja, melynek köszönhetően közvetlenül a talajba rögzíthető. Ez rögzítés menetes, így a szárító könnyen felszerelhető és eltávolítható. Ezen felül a szárító betonalapba is illeszthető.


A szárító 4 karján 48 huzalos szárítóval van felszerelve. Minden kar egy háromszög alakú modult alkot 12 huzallal. Összesen 50 méternyi sorokba rendezett szárítósor áll a rendelkezésére. A szárító karok a kinyitás után a vezetőre kattannak, ami megakadályozza a szárító spontán összecsukódását. Egy ilyen szárító tökéletes megoldás minden méretű mosott ruhához. A kialakítás nemcsak nagy kapacitást, hanem stabilitást és a szárítandó textíliák egyenletes eloszlását is biztosítja. Az eszköz maximális terhelhetősége legfeljebb 40 kg.


A szárítófej magasságának zsinórokkal állítható, ennek köszönhetően a szárító alkalmazkodik az Ön igényeihez, biztosítva a kényelmes használatot a szárítandó ruhák típusától és a felhasználó magasságától függetlenül. A rendszer biztosítja, hogy a szárítófej a kiválasztott magasságban maradjon, megakadályozva a véletlen összecsukódást.


Tulajdonságok: 




Nyitható-csukható-forgatható
Minden méretű ruhadarabhoz használható
Nagy teregetőkapacitás
Stabil szerkezet
Állítható magasság
Szín: ezüst
Anyag: alumínium, PVC, huzal, ABS, acél
Karok száma: 4
Zsinórszintek száma: 12
Zsinór hossza: 50 m
Sortávolság: 11,5 cm
Telepítés: földbe szúrható vagy betonalapba illeszthető
Terhelhetőség: max. 40 kg 

Magasságállítás: 195 - 218 cm
Méretek: 178 × 178 × 195 - 218 cm
Súly: 2,4 kg
Csomag súlya: 3,018 kg


A csomag tartalma:



1 db szárító
1 db rögzítő
1 db leszúrható alap talajba csavarozáshoz




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.07.18
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Összecsukható kerti ruhaszárító állvány, talajba szúrható, forgatható, 50 m zsinórral" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP