Betöltés...

Holló alakú madárriasztó, galambriasztó műanyag madár, 38 cm-es méretben, fekete

Ár: 2.190 Ft

Holló alakú madárriasztó, galambriasztó műanyag madár, 38 cm-es méretben, fekete 



Akit zavarnak a kellemetlenkedő madarak, annak minden bizonnyal szüksége van egy hatékony madárriasztóra. A nagytestű holló természetes ellensége a gyümölcsfák termését tönkretevő falánk seregélyeknek, valamint a balkonokat, ablakpárkányokat elcsúfító galamboknak.


A holló alakú madárriasztó rendkívül hatékony módszer arra, hogy megszabaduljunk a hívatlan vendégektől a kertben, a telken vagy a ház környékén. Egy ilyen hatékony madárriasztóval soha többé nem fogunk panaszkodni a seregélyek által megevett cseresznyére vagy a bepiszkított erkélyre.


A madárriasztó a holló anatómiai részleteinek pontos mása, a szárnyak elrendezése, a tollazat, a csőr alakja és mérete, valamint az intenzív szín teszi a figurát egy valódi holló élethű utánzatává, így növelve az esélyét annak, hogy hatékonyan elriasszon más madarakat.


A látványos szélesség és magasság miatt a kisebb madarakban a fenyegetettség és a dominancia érzését kelti, ami miatt azok biztonságuk érdekében elkerülik a madárriasztó közvetlen közelségét.


A madárriasztó 2 módon szerelhető fel, vagy lábon állva, vagy a mellékelt kampóra akasztva. A kampónak köszönhetően a figura bárhová könnyen felakasztható, és a pozíciója is könnyen változtatható, a szél hatására pedig mozog, ami egy valódi holló mozgását imitálja.


Az eszköz valódi holló alakjával és méreteivel nem csak más madarak ellen működik hatékonyan, de emellett érdekes díszítőelem is lehet az erkélyen, a teraszon, a gyümölcsösben vagy a kertben. Más riasztó eszközökkel ellentétben nem tartalmaz éles elemeket, és kizárólag a félelemkeltés elvén működik.


Tulajdonságok: 




Madárriasztó figura
Valósághű kivitel
Kétféle felszerelési mód
Esztétikus megjelenés
Szín: fekete
Anyag: PE, PP
Magasság akasztóval: 38 cm
Méretek: 33×20 cm
Súly: 0,15 kg


A csomag tartalma:



1 db műanyag holló
1 db tartóalap
1 db rögzítő konzol kampóval




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.07.18
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Holló alakú madárriasztó, galambriasztó műanyag madár, 38 cm-es méretben, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP