Betöltés...

Légkompresszor olajmentes kompresszor 8 liter űrtartalommal, 900 W teljesítmény

Ár: 64.390 Ft


A 8l-es légkompresszort egy 900 W teljesítményű olajmentes motor hajtja, ami 2800 fordulat/perc sebességre képes, és  (kb. 62 liter/perc) levegőszállítást biztosít 90 PSI nyomáson. Ideális eszköz különféle pneumatikus és levegős szerszámokhoz, mint például szögpisztolyok, ütvecsavarozók, szórópisztolyok, pneumatikus csavarhúzók, valamint gumiabroncs-felfújáshoz, autójavításhoz, festékszóró festéshez, famunkákhoz stb.
Gyors és hatékony felfújást biztosító olajmentes légkompresszorunk duplacsöves és dupla hengeres szívónyílást alkalmaz, amely időt és energiát takarít meg. A szívócső 200 °C-os magas hőmérsékletnek ellenálló szilikonból és rozsdamentes acél fonott hálóból készült, kettős védelemmel a sérülések és korrózió csökkentése érdekében.
Teljes teljesítményt zaj nélkül biztosító  légkompresszorunk 70 dB-es alacsony decibeles ultracsendes kivitelben rendelkezik, két minőségi hangtompítóval, amelyek hatékonyan csökkentik a zajt és megakadályozzák a finom por bejutását.
Ellenálló kialakítású elektromos légkompresszorunk háromrétegű védelemmel rendelkezik: rozsda- és kopásálló réteg, műanyag porrögzítő réteg és Q235B szerkezeti acél, ami maximális tartósságot és rozsdaállóságot biztosít. A 3,5 Mpa maximális csapágynyomás és a zökkenőmentes hegesztési konstrukció pedig ellenállást nyújt a robbanások és szivárgások ellen.
A biztonság érdekében a légkompresszor tartálya két nagy hűtőventilátorral és automatikus túlmelegedés elleni védelemmel van felszerelve, hogy minimalizálja a sérüléseket. Továbbá, ha az áram- vagy tárolónyomás túl magas lesz, a kompresszor automatikusan kikapcsol, vagy nyomáscsökkentő védelmet biztosít a felhasználó biztonsága érdekében.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.07.17
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Légkompresszor olajmentes kompresszor 8 liter űrtartalommal, 900 W teljesítmény" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: