Betöltés...

100 literes olajmentes légkompresszor, 2,2 kW teljesítménnyel, rendkívül csendes működéssel

Ár: 304.000 Ft

Olajmentes szivattyú: A légkompresszor olajmentes szivattyúval van ellátva, így minimális karbantartást igényel. Emellett 100 literes tartállyal rendelkezik, hogy folyamatosan és nagy hatékonysággal működhessen.
Csendes rézmotor: A kompresszor 3 lóerős (2,2 kW-os) rézmotorral van felszerelve, amely hatékony és energiatakarékos. Hosszú élettartamú és zajszennyezés nélkül működik.
Nyomás: A kompresszor 115 psi nyomást biztosít.
Forgási sebesség: A motor fordulatszáma 1440 percenként.
Az olajmentes légkompresszor 78 dB-es hangtalan működéssel rendelkezik, amely nem zavarja Önt, és kényelmes és megnyugtató légkört biztosít a munka során.
Biztonságos kialakítás: Professzionális biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például mágnesszelep a biztonságos kikapcsolásért, 2 nyomásmérő a tartályban lévő légnyomás ellenőrzésére, vízleválasztó a levegőben lévő víz szűrésére és nyomás szabályozására, biztonsági szelep a tartály levegőjének stabil szinten tartásához, valamint hőelvezető szellőzőnyílások a gép túlmelegedése ellen.
Könnyen mozgatható: A légkompresszor 2 kerékkel és fogantyúval van ellátva, így könnyen mozgatható és szállítható. 2 csúszásmentes lábpárnája is van a stabilitás érdekében. Ráadásul kellően könnyű a kényelmes használat érdekében.
Széleskörű alkalmazások: Alkalmas számos feladatra, mint gumiabroncs-felfújás, járműjavítás és házfelújítás. Használható fúrógépekhez, szegezőkhöz, tömítőpisztolyokhoz, pneumatikus kulcsokhoz, szórópisztolyokhoz, vésőkhöz, festékszórókhoz stb.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.07.17
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "100 literes olajmentes légkompresszor, 2,2 kW teljesítménnyel, rendkívül csendes működéssel" című hirdetést látja. (fent)