Betöltés...

Hitman univerzális porvédő adapter sarokcsiszolóhoz rögzítőbetétekkel

Ár: 7.490 Ft

Hitman univerzális porvédő adapter sarokcsiszolóhoz rögzítőbetétekkel, 125 MM HT-DWS-125X

- Típus: Univerzális Porvédő Adapter Sarokcsiszolóhoz- Maximális átmérő: 125 mm- Porszívócsonk átmérő: 35 mm- Rögzítő betétek: 39-42-45-48-50 mm- Teljesen új, bontatlan dobozban- Maximális korong átmérő: 125 mm- Maximális korong magasság: 21,5 mm- Porszívócsonk átmérő: 35 mm- Rögzítő betétek: 39-42-45-48-50 mm- Belső átmérő: 47 mm- Porvédő fedél- 3 rögzítő alátét- Kefekoszorú rugós szereléssel az optimális porvisszatartás és a csiszolási felületre gyakorolt ellenőrzött szerszámnyomás érdekében
Termék leírása, ismertetője:
A Hitman HT-DWS-125X Univerzális Porvédő Adapter Sarokcsiszolóhoz egy prémium minőségű porelszívó adapter, amely kifejezetten a sarokcsiszolókhoz készült. A Hitman márka híres a kiváló minőségű szerszámairól és kiegészítőiről, és ez a porvédő adapter sem kivétel.
Az HT-DWS-125X termékkódú porvédő adapter a maximális 125 mm átmérőjű és 21,5 mm magasságú korongokhoz használható. Az adapter 35 mm átmérőjű porszívócsonkkal rendelkezik, amely lehetővé teszi a A13hatékony porelszívást és tisztább munkakörnyezetet. A különböző méretű rögzítő betétek (39-42-45-48-50 mm) biztosítják a kompatibilitást a legtöbb sarokcsiszolóval.
A porvédő adapter kefekoszorúval van felszerelve, amely rugókon ül, így optimális porvisszatartást és ellenőrzött szerszámnyomást biztosít a csiszolási felületen. A csomag tartalmaz egy porvédő fedelet és három rögzítő alátétet, amelyek segítenek a biztonságos és stabil rögzítésben.
Termék használati útmutató:
1. Helyezze a porvédő adaptert a sarokcsiszolóra a megfelelő rögzítő betét használatával.
2. Csatlakoztassa a porszívót a 35 mm-es porszívócsonkhoz.
3. Győződjön meg róla, hogy a porvédő adapter biztonságosan és stabilan van rögzítve.
4. Kapcsolja be a sarokcsiszolót és a porszívót.
5. Kezdje el a csiszolást, biztosítva, hogy a porvédő adapter teljesen lefedi a csiszolási felületet.
6. Munka után kapcsolja ki a sarokcsiszolót és a porszívót, majd távolítsa el az adaptert és tisztítsa meg a következő használatig.
A Hitman HT-DWS-125X Univerzális Porvédő Adapter Sarokcsiszolóhoz kiváló választás mindazok számára, akik hatékony porelszívást és tisztább munkakörnyezetet keresnek csiszolási munkák során. A Hitman márka garantálja a magas minőséget és a megbízhatóságot, így biztos lehet benne, hogy ezzel az adapterrel hosszú távon is elégedett lesz.
Ez a porvédő adapter különösen hasznos lehet mindazok számára, akik gyakran dolgoznak sarokcsiszolóval, mivel a kefekoszorú és a rugós szerelés optimális porvisszatartást és ellenőrzött szerszámnyomást biztosít. Az adapter könnyen felszerelhető és kompatibilis a legtöbb sarokcsiszolóval, köszönhetően a különböző méretű rögzítő betéteknek.
A Hitman HT-DWS-125X porvédő adapter könnyen kezelhető és ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a hosszabb használatot is, anélkül, hogy fárasztó lenne. A csomag tartalmaz egy porvédő fedelet és három rögzítő alátétet is, amelyek segítenek a biztonságos és stabil rögzítésben.
Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Csiszológépek
 
Feladás dátuma: 2024.07.16
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Hitman univerzális porvédő adapter sarokcsiszolóhoz rögzítőbetétekkel" című hirdetést látja. (fent)