Betöltés...

Festékszóró pisztoly

Ár: 14.290 Ft




Most már profiként festhet, búcsút inthet a hengereknek és ecseteknek, és gyorsan és egyszerűen megkaphatja a legjobb falfedést, kiküszöbölve a hagyományos festési módszerekkel járó rendetlenséget.
A festékszóróval nem kell mást tennie, mint meghúzni a ravaszt, és festeni. A festékszóró dolgozik az Ön számára – néhány perc alatt fest, ahelyett, hogy órákat festene ecsettel vagy hengerrel. 10 perc alatt 15 m2-t festhet.
Bármilyen felületre festhető kívül és belül. A festékszóróval festhet lapos falakat, vakolatot, téglát, paneleket, mennyezetet, betont, fát és még sok mást. Mindig professzionális felületet kap 50%-kal kevesebb festék felhasználásával, így értékes időt és pénzt takaríthat meg.





A készülék ultrakönnyű, tartós anyagokból készült, amelyek évekig kitartanak, a fejlett technológia pedig tökéletes, egyrétegű fedést biztosít.
3 permetezési beállítás közül választhat, amelyek lehetővé teszik a szűk sarkok elérését, amelyeket egy normál henger nem tud elérni.






TULAJDONSÁGOK:


Feszültség: 230V-240V ; 50 Hz
Teljesítmény: 650 W
Permetezési teljesítmény: 105 W
Űrtartalom: 800ml
Elektromos tömlő hossza: 1,5 m
Motor fordulatszám: 32.000 ford./perc
Súly: 2,2 kg


FIGYELEM!!!


Ne lépje túl a folyamatos festés maximális időtartamát (kb. 15-20 perc). Ez a motor túlmelegedését és a készülék károsodását okozhatja.


KÉSZLET TARTALMAZ:





Festőpisztoly
Fő egység
Festéktartály
Tömlő
Pánt
Tölcsér
Eredeti csomagolás
Lengyel nyelvű használati útmutató






Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.07.10
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Festékszóró pisztoly" című hirdetést látja. (fent)