Betöltés...

Bigstren szerszámöv

Ár: 6.290 Ft


22 ZSEB + 2 HOROG ÉS FÚRÓ TARTÓ - a derékrészen különböző típusú zsebek, hurkok és fogantyúk találhatók, amelyek lehetővé teszik a különböző szerszámok, például csavarhúzók, csavarkulcsok, olló, mérőszalagok és még elektromos szerszámok tárolását és szállítását. Ezenkívül a derékrészen egy kalapácstartó is található.
NÉLKÜLÖZHETETLEN A MUNKA SORÁN - a szerszámöv nagyon hasznos, mert lehetővé teszi, hogy szerszámait kéznél tartsa, ami növelheti a munka hatékonyságát, és csökkentheti a szerszámok állandó keresgélését egy dobozban vagy táskában. Ezenkívül a szerszámok egyenletes eloszlása az övön megakadályozhatja a test egyoldalú megterhelését, ami különösen fontos a hosszabb munkák során.
RENDSZEREZÉS + CSÚSZTATHATÓ TÁSKÁK - A szerszámöv különböző zsebekkel és hurkokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a különböző szerszámok rendszerezését és szervezett tárolását. Így elkerülhető a rendetlenség és a káosz a munkahelyen. Az öv további előnye a 2 csúsztatható táska.
MOBILITÁS - A szerszámöv lehetővé teszi, hogy szabadon mozoghasson a munkahelyen, még a nehezen hozzáférhető helyeken is. Megkönnyítheti a munkát a magasban és még a szűk helyeken is.
MŰSZAKI ADATOK



szín: fekete/sárga
anyag: oxford szövet + poliészter
zsebek száma: 22
puha fogantyúk (hurkok): 2
kalapácstartó: 1
derékméret: 67 - 136 cm
zseb hossza: 26 cm
súly: 518 g
súly a csomagban: 551 g



A szerszámöv egy speciális övtípus, amely lehetővé teszi a szerszámok és tartozékok kényelmes szállítását. Gyakran használják kézművesek, barkácsolók, munkások, valamint az építőiparban vagy a felújításban dolgozók.



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.07.05
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bigstren szerszámöv" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: