Betöltés...

Önárnyékolt hegesztő huzal 0,8 mm 5kg E71T-GS (fluxus magos huzal)

Ár: 18.308 Ft

Az önárnyékolt hegesztő huzal, más néven fluxusmagos huzal, olyan speciális hegesztőanyag, amely védőgáz nélküli hegesztést tesz lehetővé. A huzal belsejében található fluxus anyag biztosítja a szükséges gázvédelmet, így egyszerűsítve a hegesztési folyamatot. Ideális kültéri munkákhoz, mivel a szél nem fújja el a védőgázt.
Főbb jellemzők: Védőgáz nélküli hegesztés: Költséghatékony és kényelmes megoldás. Kiváló minőségű varratok: Erős és tartós hegesztések. Könnyű használat: Ideális kezdőknek és profiknak egyaránt. Széleskörű alkalmazás: Ipari és otthoni használatra is alkalmas. Kültéri használatra ideális: A fluxus anyag miatt szélben is használható.Használati útmutató: Készítse elő a hegesztendő felületet. Válassza ki a megfelelő átmérőjű hegesztő huzalt (0,8 mm). Állítsa be a hegesztőgép paramétereit (próba: 40-100A, 12-16V). Kezdje el a hegesztést, ügyelve a varrat minőségére. Hagyja a varratot lehűlni, majd tisztítsa meg.Műszaki adatok: Huzal átmérője: 0,8 mm Súly: 5 kg Átmérő: 204 mm Belső furat átmérője: 52 mm (100 mm szárnyak nélkül) Hegesztési áramerősség: 40-100A Hegesztési feszültség: 12-16V


Tovább
Tulajdonságok
Jellemzője: Alkatrész
Termék besorolása: Hegesztőgépek
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Önárnyékolt hegesztő huzal 0,8 mm 5kg E71T-GS (fluxus magos huzal)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: