Betöltés...

Haina HA-0036 Professional CT-670 Csapágyas Csővagó 5mm-Től 70mm-Ig Profi Minőség

Ár: 11.400 Ft

Főbb tulajdonságok:

- Márka: Haina

- Termékkód: HA-0036

- Modell: CT-670

- Típus: Csapágyas csővagó

- Vágási átmérő: 5mm-től 70mm-ig

- Anyag: Króm-vanádium acél

- Ergonomikus markolat

- Teljesen új, bontatlan dobozban



Műszaki paraméterek:

- Vágási átmérő: 5mm-től 70mm-ig

- Anyag: Króm-vanádium acél

- Csapágyas kialakítás a sima vágásért

- Súly: 0,8 kg

- Csomagolás: Kartondoboz



Termékleírás:

A Haina HA-0036 Professional CT-670 csapágyas csővagó egy kiváló minőségű és megbízható eszköz, amelyet kifejezetten professzionális használatra terveztek. Ez az eszköz lehetővé teszi a pontos és sima vágást, amely elengedhetetlen a különféle csövek kezelésénél. A Haina márka híres a tartós és hatékony szerszámairól, és ez a csővagó sem kivétel.



A Haina HA-0036 csővagó króm-vanádium acélból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a nagy szilárdságot. Az eszköz ergonomikus markolata kényelmes használatot biztosít, így hosszabb munkavégzés során sem fárad el a keze. A csapágyas kialakítás lehetővé teszi a sima és könnyű vágást, még nagyobb átmérőjű csövek esetében is.



A Haina HA-0036 Professional CT-670 csővagó könnyen használható és hordozható, a mellékelt kartondoboznak köszönhetően. Ez az eszköz ideális választás mind a profi vízvezeték-szerelők, mind az otthoni barkácsolók számára, akik precíz és megbízható szerszámot keresnek csövek vágásához.



Használati útmutató:

1. Állítsa be a csővagót a kívánt átmérőre.

2. Helyezze a csövet a vágóél és a csapágy közé.

3. Forgassa a csővagót, hogy egyenletes nyomást gyakoroljon a csőre.

4. Folytassa a forgatást, amíg a cső teljesen el nem vágódik.

5. Használat után tisztítsa meg az eszközt és tárolja száraz helyen.



Miért érdemes ezt a terméket megvenni?

A Haina HA-0036 Professional CT-670 csapágyas csővagó számos előnnyel jár a felhasználók számára. Először is, a króm-vanádium acél anyag biztosítja a hosszú élettartamot és a nagy szilárdságot. Az ergonomikus markolat kényelmes használatot biztosít, így hosszabb munkavégzés során sem fárad el a keze.



A csapágyas kialakítás lehetővé teszi a sima és könnyű vágást, még nagyobb átmérőjű csövek esetében is. Az eszköz könnyen használható és hordozható, a mellékelt kartondoboznak köszönhetően. A Haina márka híres a minőségéről és megbízhatóságáról, így biztos lehet benne, hogy egy olyan eszközt vásárol, amely hosszú távon is kiválóan teljesít.



Ez a csapágyas csővagó tökéletes választás mind a profi vízvezeték-szerelők, mind az otthoni barkácsolók számára, akik precíz és megbízható szerszámot keresnek csövek vágásához.



Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

.

Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.

.

A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.

.

A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

.

Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Haina HA-0036 Professional CT-670 Csapágyas Csővagó 5mm-Től 70mm-Ig Profi Minőség" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: