Betöltés...

Haina HA-0022 Racsnis Csillag-Csillag Kulcs Készlet 6db-Os 8-19mm Extra Hosszú

Ár: 23.190 Ft

Főbb tulajdonságok:

- Márka: Haina

- Termékkód: HA-0022

- Típus: Racsnis csillag-csillag kulcs készlet

- Részek száma: 6

- Mérettartomány: 8-19mm

- Kialakítás: Extra hosszú

- Teljesen új, bontatlan dobozban



Műszaki paraméterek:

- Anyag: Króm-vanádium acél

- Méretek: 8x10mm, 10x12mm, 12x14mm, 14x17mm, 17x19mm

- Kivitel: Extra hosszú, a nehezen hozzáférhető helyekhez

- Racsnis mechanizmus: Igen

- Súly: 2,5 kg

- Csomagolás: Hordozható műanyag koffer



Termékleírás:

A Haina HA-0022 racsnis csillag-csillag kulcs készlet egy kiváló minőségű és megbízható eszközkészlet, amelyet kifejezetten a szoros és nehezen hozzáférhető csavarok és anyák meghúzásához és lazításához terveztek. A Haina márka híres a tartós és hatékony szerszámairól, és ez a készlet sem kivétel.



Ez a 6-részes készlet króm-vanádium acélból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a nagy szilárdságot. A készlet különböző méretű kulcsokat tartalmaz 8mm-től 19mm-ig, és minden kulcs extra hosszú kialakítású, hogy könnyen elérje a nehezen hozzáférhető helyeket. A racsnis mechanizmus megkönnyíti és felgyorsítja a munkát.



A Haina HA-0022 készlet könnyen használható és hordozható, a mellékelt műanyag koffernek köszönhetően. Ez a készlet ideális választás mind a profi autószerelők, mind az otthoni barkácsolók számára, akik egy erős és megbízható eszközt keresnek a szoros csavarok és anyák kezeléséhez.



Használati útmutató:

1. Válassza ki a megfelelő méretű kulcsot a készletből.

2. Helyezze a kulcsot a csavarra vagy anyára.

3. Használja a kulcsot a csavar meghúzásához vagy lazításához. A racsnis mechanizmus segít a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzésben.

4. Használat után tisztítsa meg a kulcsokat és helyezze vissza őket a műanyag kofferbe.



Miért érdemes ezt a terméket megvenni?

A Haina HA-0022 racsnis csillag-csillag kulcs készlet számos előnnyel jár a felhasználók számára. Először is, a króm-vanádium acél anyag biztosítja a hosszú élettartamot és a nagy szilárdságot. A 6-részes készlet különböző méretű kulcsokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a különböző méretű csavarok és anyák pontos és biztonságos kezelését.



Az extra hosszú kialakítás lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető helyeken történő munkavégzést is, míg a racsnis mechanizmus gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a munkát. A készlet könnyen használható és hordozható, a mellékelt műanyag koffernek köszönhetően. A Haina márka híres a minőségéről és megbízhatóságáról, így biztos lehet benne, hogy egy olyan eszközt vásárol, amely hosszú távon is kiválóan teljesít.



Ez a racsnis csillag-csillag kulcs készlet tökéletes választás mind a profi autószerelők, mind az otthoni barkácsolók számára, akik egy erős és megbízható eszközt keresnek a szoros csavarok és anyák kezeléséhez.



Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

.

Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.

.

A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.

.

A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

.

Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Haina HA-0022 Racsnis Csillag-Csillag Kulcs Készlet 6db-Os 8-19mm Extra Hosszú" című hirdetést látja. (fent)