Betöltés...

Haina HA-0013 Csúszókalapácsos Kerékagy Lehúzó MG50438 Vezérlésrögzítő

Ár: 49.200 Ft

Főbb tulajdonságok:

- Márka: Haina

- Termékkód: HA-0013

- Típus: Csúszókalapácsos kerékagy lehúzó és vezérlésrögzítő készlet

- Modell: MG50438

- Teljesen új, bontatlan dobozban



Műszaki paraméterek:

- Anyag: Nagy szilárdságú acél

- Kompatibilitás: Számos jármű kerékagyaihoz és vezérlésrögzítőihez

- Szerszámok száma: 15 darab

- Súly: 5 kg

- Csomagolás: Hordozható műanyag koffer



Termékleírás:

A Haina HA-0013 csúszókalapácsos kerékagy lehúzó és vezérlésrögzítő készlet egy kiváló minőségű és megbízható eszközkészlet, amelyet kifejezetten a kerékagyak eltávolításához és a vezérműtengely rögzítéséhez terveztek. A Haina márka híres a tartós és hatékony szerszámairól, és ez a készlet sem kivétel.



Ez a készlet 15 különböző eszközt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a különböző méretű és típusú kerékagyak pontos és biztonságos eltávolítását, valamint a vezérműtengely rögzítését a motor karbantartása során. A nagy szilárdságú acél anyag biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt.



A Haina HA-0013 készlet könnyen használható és hordozható, a mellékelt műanyag koffernek köszönhetően. Ez a készlet ideális választás mind a profi autószerelők, mind az otthoni barkácsolók számára, akik egy erős és megbízható eszközt keresnek a kerékagyak eltávolításához és a vezérlés rögzítéséhez.



Használati útmutató:

1. Válassza ki a megfelelő méretű és típusú szerszámot a készletből.

2. Helyezze a csúszókalapácsos lehúzót a kerékagyra, majd használja a kalapácsot a kerékagy eltávolításához.

3. Tisztítsa meg a kerékagy helyét, majd helyezze be az új kerékagyat.

4. Használja a vezérlésrögzítő szerszámot a vezérműtengely megfelelő rögzítéséhez a motor karbantartása során.

5. Használat után tisztítsa meg a szerszámokat és helyezze vissza őket a műanyag kofferbe.



Miért érdemes ezt a terméket megvenni?

A Haina HA-0013 csúszókalapácsos kerékagy lehúzó és vezérlésrögzítő készlet számos előnnyel jár a felhasználók számára. Először is, a nagy szilárdságú acél anyag biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt. A 15 különböző szerszám lehetővé teszi a különböző méretű és típusú kerékagyak pontos és biztonságos eltávolítását, valamint a vezérműtengely rögzítését.



A készlet könnyen használható és hordozható, a mellékelt műanyag koffernek köszönhetően. A Haina márka híres a minőségéről és megbízhatóságáról, így biztos lehet benne, hogy egy olyan eszközt vásárol, amely hosszú távon is kiválóan teljesít.



Ez a kerékagy lehúzó és vezérlésrögzítő készlet tökéletes választás mind a profi autószerelők, mind az otthoni barkácsolók számára, akik egy erős és megbízható eszközt keresnek a kerékagyak eltávolításához és a vezérlés rögzítéséhez.



Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

.

Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.

.

A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.

.

A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

.

Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) " Haina HA-0013 Csúszókalapácsos Kerékagy Lehúzó MG50438 Vezérlésrögzítő " című hirdetést látja. (fent)