Betöltés...

Kanghui HM6412 QJD6-120/8-1.5KW Mélykúti Csőszivattyú, 1,5 kW, 6 m3/óra

Ár: 49.200 Ft

Termék főbb tulajdonságai:



- Márka: Kanghui

- Termékkód: HM6412

- Modell: QJD6-120/8-1.5KW

- Teljesítmény: 1,5 kW

- Szállítási kapacitás: 6 m3/óra

- Feszültség: 220V/50Hz

- Teljesen új, bontatlan dobozban



Műszaki paraméterek:



- Teljesítmény: 1,5 kW

- Szállítási kapacitás: 6 m3/óra

- Feszültség: 220V/50Hz

- Maximális emelési magasság: 120 m

- Maximális nyomás: 8 bar

- Csőcsatlakozás: 1.25 hüvelyk

- Súly: 12 kg

- Méretek: 100 x 10 x 10 cm



Termék leírása, ismertetője:

A Kanghui HM6412 QJD6-120/8-1.5KW Mélykúti Csőszivattyú egy nagy teljesítményű és megbízható eszköz, amely ideális választás mindazok számára, akik hatékony vízszállító megoldást keresnek mély kutakhoz. A Kanghui márka híres a kiváló minőségű szivattyúiról, és ez a csőszivattyú sem kivétel.



Az HM6412 termékkódú és QJD6-120/8-1.5KW modellű szivattyú 1,5 kW teljesítményű motorral rendelkezik, amely biztosítja a nagy teljesítményt és a megbízható működést. A szivattyú képes 6 köbméter víz szállítására óránként, ami lehetővé teszi a gyors és hatékony vízszállítást különböző mélységekből.



A szivattyú maximális emelési magassága 120 méter, így mélyebb kutakból is könnyedén képes vizet szállítani. A 220V/50Hz feszültségen működő szivattyú kiválóan alkalmas háztartási és ipari használatra egyaránt. Az edzett acélból készült szivattyúház biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot.



Termék használati útmutató:



1. Csatlakoztassa a szivattyút a vízellátó rendszerhez a megfelelő csőcsatlakozásokkal.

2. Győződjön meg róla, hogy a szivattyú biztonságosan és stabilan van rögzítve a kútban.

3. Kapcsolja be a szivattyút a megfelelő áramforráshoz csatlakoztatva.

4. Ellenőrizze a szivattyú működését és győződjön meg róla, hogy a víz megfelelően áramlik.

5. Állítsa be a kívánt szállítási kapacitást és nyomást a vezérlőegységen.

6. Munka után kapcsolja ki a szivattyút és végezze el a szükséges karbantartási műveleteket.



Miért érdemes megvenni ezt a terméket:



A Kanghui HM6412 QJD6-120/8-1.5KW Mélykúti Csőszivattyú ideális választás mindazok számára, akik megbízható és hatékony vízszivattyút keresnek mély kutakhoz. A Kanghui márka hosszú évek óta vezető szerepet tölt be a piacon, és termékei mindig a legmagasabb minőségi elvárásoknak felelnek meg.



Ez a szivattyú különösen alkalmas nagy vízigényű háztartási és ipari alkalmazásokhoz. Az 1,5 kW teljesítményű motor és a 6 m3/óra szállítási kapacitás biztosítják a szükséges teljesítményt és hatékonyságot, míg a 120 méteres emelési magasság lehetővé teszi a mélyebb kutakból való vízszállítást is.



A Kanghui HM6412 csőszivattyú könnyen telepíthető és használható, valamint tartós anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízható működést. A Kanghui márka garantálja a magas minőséget és a megbízhatóságot, így biztos lehet benne, hogy ezzel a szivattyúval hosszú távon is elégedett lesz.



Zárszó:



Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.



Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.



A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.



A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.



Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) " Kanghui HM6412 QJD6-120/8-1.5KW Mélykúti Csőszivattyú, 1,5 kW, 6 m3/óra " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: