Betöltés...

Haina HA-1398 Vezérlésrögzítő Készlet 8-Részes Audi, Seat, Skoda, VW

Ár: 16.990 Ft

Főbb tulajdonságok



- Márka: Haina

- Termékkód: HA-1398

- Típus: Vezérlésrögzítő készlet

- Kompatibilitás: Audi, Seat, Skoda, VW

- Motor típusok: 1.2 FSI, 1.4 TSI, 1.6 FSI

- Készlet tartalma: 8 részes

- Kiváló minőségű anyagok

- Teljesen új, bontatlan dobozban



---



Műszaki paraméterek



- Készlet tartalma: 8 részes

- Anyag: Kiváló minőségű acél

- Kompatibilitás: Audi, Seat, Skoda, VW

- Motor típusok: 1.2 FSI, 1.4 TSI, 1.6 FSI

- Súly: 1.5 kg

- Szín: Fekete

- Tartó anyaga: Kemény műanyag



---



Termék leírás



A Haina HA-1398 Vezérlésrögzítő készlet 8-részes Audi, Seat, Skoda, VW modellekhez készült, és kifejezetten a 1.2 FSI, 1.4 TSI, 1.6 FSI motorokhoz lett tervezve. A Haina márka ismert a megbízhatóságáról és tartósságáról, így biztos lehet benne, hogy egy olyan terméket vásárol, amely hosszú távon szolgálja majd. A HA-1398 kódú termék tartalmazza a vezérlés rögzítéséhez szükséges összes eszközt, így biztosítva a pontos és biztonságos munkavégzést.



Ez a 8-részes készlet tökéletesen alkalmas a vezérlés beállítására, szerelésére és rögzítésére. A készlet kiváló minőségű acélból készült, így biztosítva a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt. A szerszámok pontos megmunkálása garantálja, hogy minden darab tökéletesen illeszkedik a motorokhoz, megakadályozva azok sérülését.



A Haina HA-1398 készlet egy praktikus kemény műanyag tartóban érkezik, amely megkönnyíti a szállítást és a tárolást, így mindig rendezetten tarthatja szerszámait. Ez a termék tökéletes választás mind a profi szerelők, mind az otthoni barkácsolók számára, akik magas minőségű és megbízható szerszámokat keresnek.



---



Használati útmutató



1. Válassza ki a megfelelő vezérlésrögzítőt a használni kívánt motor típusához.

2. Helyezze a vezérlésrögzítőt a megfelelő pozícióba a motoron.

3. Használja a megfelelő szerszámokat a vezérlés pontos beállításához és rögzítéséhez.

4. Ellenőrizze a vezérlés helyes beállítását a gyártó előírásainak megfelelően.

5. Használat után helyezze vissza a szerszámokat a tartóba a rendezett tárolás érdekében.



---



Miért érdemes megvásárolni ezt a terméket?



A Haina HA-1398 Vezérlésrögzítő készlet 8-részes Audi, Seat, Skoda, VW modellekhez kiváló választás minden autószerelési munkához, legyen szó profi vagy otthoni felhasználásról. A Haina márka híres a megbízhatóságáról és tartósságáról, így biztos lehet benne, hogy egy olyan terméket vásárol, amely hosszú éveken át szolgálja majd. A készlet tartalma lefedi a leggyakrabban használt méreteket és alkalmazásokat, így mindig megtalálja a megfelelő szerszámot a munkához.



A kiváló minőségű acélból készült szerszámok rendkívül tartósak és ellenállnak a kopásnak, így még intenzív használat mellett sem kell aggódnia a szerszámok sérülése miatt. A praktikus kemény műanyag tartó megkönnyíti a szállítást és a tárolást, így mindig rendezetten és könnyen elérhető helyen tarthatja szerszámait. A Haina HA-1398 készlet megvásárlásával biztos lehet benne, hogy egy kiváló minőségű, megbízható és tartós szerszámkészletet kap, amely minden autószerelési munkához tökéletes választás.



---



Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.



Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.



A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.



A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.



Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Haina HA-1398 Vezérlésrögzítő Készlet 8-Részes Audi, Seat, Skoda, VW" című hirdetést látja. (fent)