Betöltés...

Haina HA-1394 54-Részes Torx És Imbusz Kulcs Készlet HEX

Ár: 9.790 Ft

Főbb tulajdonságok



- Márka: Haina

- Termékkód: HA-1394

- Készlet tartalma: 54 részes

- Típus: Torx és Imbusz kulcs készlet

- Anyag: Króm-vanádium acél

- Ergonomikus fogantyúk

- Hordtáskával szállítva

- Teljesen új, bontatlan dobozban



---



Műszaki paraméterek



- Készlet tartalma: 54 részes

- Típus: Torx és Imbusz kulcs készlet

- Anyag: Króm-vanádium acél

- Méret tartomány: T10-T60 (Torx), H1.5-H10 (Imbusz)

- Súly: 1.8 kg

- Hordtáska anyaga: Kemény műanyag

- Szín: Fekete és piros



---



Termék leírás



A Haina HA-1394 54-részes Torx és Imbusz Kulcs Készlet HEX a legmagasabb minőségű szerszámokat kínálja a professzionális és otthoni felhasználók számára. A Haina márka mindig is a megbízhatóság és a tartósság szinonimája volt, és ez a készlet sem kivétel. A HA-1394 kódú termék tartalmazza a leggyakrabban használt Torx és Imbusz kulcsokat, amelyek króm-vanádium acélból készültek, így biztosítva a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt.



Ez a 54-részes készlet tökéletesen alkalmas mindenféle szerelési munkákhoz, legyen szó autószerelésről, bútorok összeszereléséről vagy elektronikai eszközök javításáról. A kulcsok ergonomikus fogantyúval rendelkeznek, amelyek kényelmes fogást biztosítanak, és csökkentik a kéz fáradtságát hosszabb használat során is. A készlet egy praktikus hordtáskában érkezik, amely megkönnyíti a szállítást és a tárolást, így mindig rendezetten tarthatja szerszámait.



A Haina HA-1394 Torx és Imbusz Kulcs Készlet HEX egyedülálló abban, hogy minden darabja precízen megmunkált, hogy tökéletesen illeszkedjen a csavarokhoz, megakadályozva azok sérülését. A króm-vanádium acél anyagnak köszönhetően a kulcsok rendkívül tartósak, ellenállnak a kopásnak és a rozsdának. A Haina márka ezen terméke biztosítja, hogy mindig a legjobb minőségű szerszámokkal dolgozhasson, amelyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is.



---



Használati útmutató



1. Válassza ki a megfelelő méretű kulcsot a használni kívánt csavarhoz.

2. Helyezze a kulcsot a csavarra, ügyelve arra, hogy megfelelően illeszkedjen.

3. Fordítsa a kulcsot az óramutató járásával megegyező irányba a csavar meghúzásához, vagy az ellenkező irányba a csavar meglazításához.

4. Használat után helyezze vissza a kulcsokat a hordtáskába a rendezett tárolás érdekében.



---



Miért érdemes megvásárolni ezt a terméket?



A Haina HA-1394 54-részes Torx és Imbusz Kulcs Készlet HEX kiváló választás minden szerelési munkához, legyen szó profi vagy otthoni felhasználásról. A Haina márka híres a megbízhatóságáról és tartósságáról, így biztos lehet benne, hogy egy olyan terméket vásárol, amely hosszú éveken át szolgálja majd. A készlet tartalma lefedi a leggyakrabban használt méreteket, így mindig megtalálja a megfelelő kulcsot a munkához.



A króm-vanádium acélból készült kulcsok rendkívül tartósak és ellenállnak a kopásnak, így még intenzív használat mellett sem kell aggódnia a kulcsok sérülése miatt. Az ergonomikus fogantyúk kényelmes fogást biztosítanak, így hosszabb ideig is kényelmesen dolgozhat anélkül, hogy kezét megerőltetné.



A hordtáska praktikus megoldást kínál a kulcsok tárolására és szállítására, így mindig rendezetten és könnyen elérhető helyen tarthatja szerszámait. A Haina HA-1394 készlet megvásárlásával biztos lehet benne, hogy egy kiváló minőségű, megbízható és tartós szerszámkészletet kap, amely minden szerelési munkához tökéletes választás.



---



Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.



Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.



A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.



A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.



Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Haina HA-1394 54-Részes Torx És Imbusz Kulcs Készlet HEX" című hirdetést látja. (fent)