Betöltés...

KrafTech HA-1390 Izzógyertya Kiszerelő Készlet, 8mm És 10mm

Ár: 21.490 Ft

Termék főbb tulajdonságai:



- Márka: KrafTech

- Termékkód: HA-1390

- Típus: Izzógyertya Kiszerelő Készlet

- Méretek: 8mm és 10mm

- Teljesen új, bontatlan dobozban



Műszaki paraméterek:



- Anyag: Króm-vanádium acél

- Méretek: 8mm és 10mm

- Készlet tartalma: 2 db izzógyertya kiszerelő eszköz

- Kompatibilitás: Számos járműmodellhez alkalmas

- Súly: 0,5 kg

- Szerszámosláda: Kompakt, hordozható tárolódoboz



Termék leírása, ismertetője:

A KrafTech HA-1390 Izzógyertya Kiszerelő Készlet egy professzionális és megbízható eszközkészlet, amely kifejezetten az izzógyertyák gyors és egyszerű kiszerelésére lett tervezve. A KrafTech márka híres a kiváló minőségű és tartós szerszámairól, így biztos lehet benne, hogy ezzel a készlettel minden feladatot hatékonyan és gyorsan elvégezhet.



Ez a készlet tartalmaz két izzógyertya kiszerelő eszközt 8mm és 10mm méretben, amelyek króm-vanádium acélból készültek a hosszú élettartam és a kiváló teljesítmény érdekében. Az eszközök kompatibilisek számos járműmodellel, így széles körben használhatók az autójavítás és karbantartás területén.



A KrafTech HA-1390 készlet egy kompakt és hordozható tárolódobozban érkezik, amely biztosítja a szerszámok rendezetten és könnyen elérhetően történő tárolását. Az eszközök ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a kényelmes használatot és a hatékony munkavégzést.



Termék használati útmutató:



1. Nyissa ki a tárolódobozt, és vegye ki a szükséges méretű kiszerelő eszközt (8mm vagy 10mm).

2. Helyezze az eszközt az izzógyertyára, és győződjön meg róla, hogy szorosan illeszkedik.

3. Fordítsa az eszközt óramutató járásával ellentétes irányba az izzógyertya eltávolításához.

4. Miután az izzógyertya kiszerelésre került, tisztítsa meg az eszközt, és helyezze vissza a tárolódobozba.

5. Rendszeresen ellenőrizze az eszközök állapotát, és szükség esetén kenje meg őket a hosszú élettartam biztosítása érdekében.



Miért érdemes megvenni ezt a terméket:



A KrafTech HA-1390 Izzógyertya Kiszerelő Készlet kiváló választás mindazok számára, akik megbízható és prémium minőségű eszközt keresnek az izzógyertyák kiszereléséhez. A KrafTech márka hosszú évek óta vezető szerepet tölt be a piacon, és termékei mindig a legmagasabb minőségi elvárásoknak felelnek meg.



Ez a készlet különösen hasznos lehet autószerelők, karbantartók és barkácsolók számára, mivel az eszközök gyors és egyszerű kiszerelést tesznek lehetővé. A króm-vanádium acél anyag biztosítja az eszközök hosszú élettartamát és a megbízható teljesítményt.



A KrafTech HA-1390 készlet könnyen kezelhető és ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a hosszabb használatot is, anélkül, hogy fárasztó lenne. A kompakt tárolódoboz biztosítja, hogy minden eszköz rendezetten és könnyen elérhetően legyen tárolva. A KrafTech márka garantálja a magas minőséget és a megbízhatóságot, így biztos lehet benne, hogy ezzel a készlettel hosszú távon is elégedett lesz.



Zárszó:



Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.



Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.



A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.



A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.



Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "KrafTech HA-1390 Izzógyertya Kiszerelő Készlet, 8mm És 10mm" című hirdetést látja. (fent)