Betöltés...

Haina HA-1389 Kerékcsapágy Szerelő Készlet, 31-Részes, Univerzális

Ár: 37.690 Ft

Haina HA-1389 Wheel Bearing Installation Kit, 31-Piece, Universal



Termék főbb tulajdonságai:



- Márka: Haina

- Termékkód: HA-1389

- Típus: Kerékcsapágy Szerelő Készlet

- Részek száma: 31

- Alkalmazás: Univerzális

- Termékkód: MG50889

- Teljesen új, bontatlan dobozban



Műszaki paraméterek:



- Készlet tartalma: 31 darab különböző méretű és típusú szerszám

- Anyaga: Edzett acél

- Súly: 8 kg

- Méretek: 45 x 35 x 10 cm

- Kompatibilitás: Univerzális alkalmazás különböző járműtípusokhoz

- Tároló: Strapabíró műanyag tárolódoboz



Termék leírása, ismertetője:

A Haina HA-1389 Kerékcsapágy Szerelő Készlet egy professzionális és univerzális szerszámkészlet, amelyet kifejezetten a kerékcsapágyak hatékony és precíz beszerelésére terveztek. A Haina márka ismert a kiváló minőségű szerszámairól, és ez a készlet sem kivétel.



Az HA-1389 termékkódú készlet tartalmaz 31 darab különböző méretű és típusú szerszámot, amelyek biztosítják, hogy mindenféle kerékcsapágy beszerelésére alkalmas legyen. Az edzett acélból készült szerszámok rendkívül tartósak és hosszú élettartamot biztosítanak, így biztos lehet benne, hogy hosszú távon is megbízhatóan használhatja őket.



A készlet univerzális kialakítása lehetővé teszi a különböző járműtípusokhoz való alkalmazkodást, így széles körben használható mind autószerelő műhelyekben, mind otthoni garázsokban. A strapabíró műanyag tárolódoboz segít rendszerezni és biztonságosan tárolni a szerszámokat, így mindig kéznél lesznek, amikor szükség van rájuk.



Ez a kerékcsapágy szerelő készlet ideális választás mindazok számára, akik professzionális és megbízható szerszámokat keresnek. A Haina HA-1389 készlet biztosítja, hogy a munka mindig gyorsan és hatékonyan történjen, legyen szó ipari felhasználásról vagy otthoni barkácsolásról.



Termék használati útmutató:



1. Válassza ki a megfelelő szerszámot a készletből a beszerelendő kerékcsapágy mérete és típusa alapján.

2. Helyezze a kerékcsapágyat és a szerszámot a megfelelő pozícióba.

3. Használja a megfelelő eszközt a kerékcsapágy beszereléséhez, ügyelve a pontos és stabil rögzítésre.

4. Ellenőrizze, hogy a kerékcsapágy megfelelően van-e beszerelve és rögzítve.

5. Tárolja a szerszámokat a műanyag tárolódobozban, hogy megóvja őket a sérülésektől és mindig könnyen megtalálja őket.



Miért érdemes megvenni ezt a terméket:



A Haina HA-1389 Kerékcsapágy Szerelő Készlet kiváló választás mindazok számára, akik megbízható és professzionális szerszámokat keresnek a kerékcsapágyak beszereléséhez. A Haina márka hosszú évek óta ismert a minőségi szerszámairól, és ez a készlet sem kivétel.



A 31-részes készlet univerzális kialakítása lehetővé teszi a különböző járműtípusokhoz való alkalmazkodást, így széles körben használható mind autószerelő műhelyekben, mind otthoni garázsokban. Az edzett acélból készült szerszámok hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt biztosítanak, így biztos lehet benne, hogy hosszú távon is elégedett lesz velük.



A Haina HA-1389 készlet tartalmaz minden szükséges szerszámot a kerékcsapágyak hatékony és precíz beszereléséhez, így a munka mindig gyorsan és pontosan történik. A strapabíró műanyag tárolódoboz segít rendszerezni és biztonságosan tárolni a szerszámokat, így mindig kéznél lesznek, amikor szükség van rájuk.



Zárszó:



Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.



Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.



A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.



A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.



Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Haina HA-1389 Kerékcsapágy Szerelő Készlet, 31-Részes, Univerzális" című hirdetést látja. (fent)