Betöltés...

Haina HA-1388 Hidraulikus Kerékagy Lehúzó, 10 Tonna, 96-125mm

Ár: 40.900 Ft

Termék főbb tulajdonságai:



- Márka: Haina

- Termékkód: HA-1388

- Típus: Hidraulikus Kerékagy Lehúzó

- Teherbírás: 10 Tonna

- Működési tartomány: 96-125mm

- Alkalmazás: Kerékagyak lehúzása

- Teljesen új, bontatlan dobozban



Műszaki paraméterek:



- Teherbírás: 10 Tonna

- Működési tartomány: 96-125mm

- Hidraulikus működés

- Anyaga: Edzett acél

- Súly: 15 kg

- Méretek: 40 x 30 x 20 cm



Termék leírása, ismertetője:

A Haina HA-1388 hidraulikus kerékagy lehúzó egy professzionális szerszám, amelyet kifejezetten a kerékagyak hatékony és biztonságos eltávolítására terveztek. A Haina márka híres a kiváló minőségű szerszámairól, amelyek tartósak és megbízhatóak, és ez a kerékagy lehúzó sem kivétel.



Az HA-1388 termékkódú lehúzó teherbírása 10 tonna, így a legnehezebb kerékagyakat is könnyedén eltávolíthatja. A 96-125mm működési tartomány lehetővé teszi a különböző méretű kerékagyak kezelését, ami sokoldalú használatot biztosít. A hidraulikus működés egyszerű és hatékony munkavégzést tesz lehetővé, csökkentve a kézi erőkifejtés szükségességét.



Az edzett acélból készült konstrukció biztosítja a hosszú élettartamot és a tartósságot, még a legkeményebb munkakörülmények között is. A Haina HA-1388 kerékagy lehúzó ergonomikus kialakítása és könnyű kezelhetősége lehetővé teszi, hogy a szakemberek gyorsan és hatékonyan végezzék el a feladatokat.



Ez a szerszám ideális választás mindazok számára, akik rendszeresen dolgoznak kerékagyakkal, legyen szó autószerelő műhelyekről vagy otthoni garázsokról. A Haina HA-1388 hidraulikus kerékagy lehúzó biztosítja, hogy a munka mindig gyorsan és biztonságosan történjen.



Termék használati útmutató:



1. Helyezze a lehúzót a kerékagy köré, ügyelve a megfelelő illeszkedésre.

2. Rögzítse a lehúzót biztonságosan, hogy stabilan tartsa a kerékagyat.

3. Aktiválja a hidraulikus rendszert a lehúzó működtetéséhez.

4. Fokozatosan növelje a nyomást, amíg a kerékagy el nem válik a helyéről.

5. Távolítsa el a kerékagyat és a lehúzót, majd ellenőrizze a munka eredményét.



Miért érdemes megvenni ezt a terméket:



A Haina HA-1388 hidraulikus kerékagy lehúzó kiváló választás mindazok számára, akik megbízható és hatékony szerszámot keresnek a kerékagyak eltávolításához. A Haina márka hosszú évek óta vezető szerepet tölt be a piacon, és termékei mindig a legmagasabb minőségi elvárásoknak felelnek meg. Ez a lehúzó különösen alkalmas ipari felhasználásra, de otthoni barkácsolási projektekhez is ideális.



A 10 tonna teherbírás és a 96-125mm működési tartomány garantálja, hogy a lehúzó minden feladatot könnyedén elvégez. Az edzett acél konstrukció és a hidraulikus működés biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt, így biztos lehet benne, hogy hosszú távon is elégedett lesz vele. Az HA-1388 lehúzó ergonomikus kialakítása és könnyű kezelhetősége lehetővé teszi, hogy a szakemberek gyorsan és hatékonyan végezzék el a feladatokat.



A Haina márka garantálja a magas minőséget és a megbízhatóságot, így biztos lehet benne, hogy ezzel a szerszámmal hosszú távon is elégedett lesz. A Haina HA-1388 hidraulikus kerékagy lehúzó egy elengedhetetlen eszköz minden autószerelő műhelyben és otthoni garázsban, ahol kerékagyak eltávolítása szükséges.



Zárszó:



Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.



Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.



A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.



A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.



Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Haina HA-1388 Hidraulikus Kerékagy Lehúzó, 10 Tonna, 96-125mm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: