Betöltés...

KrafTech KT-0056 216 Részes Szerszámkészlet Racsnis Hajtószárral 1/2", 3/8", 1/4

Ár: 31.900 Ft

Termék főbb tulajdonságai:



- Márka: KrafTech

- Termékkód: KT-0056

- Típus: 216 Részes Szerszámkészlet

- Hajtószár méretek: 1/2", 3/8", 1/4"

- Teljesen új, bontatlan dobozban



Műszaki paraméterek:



- Darabszám: 216 db

- Anyag: Króm-vanádium acél

- Tartalmazza: Dugókulcsok, racsnis hajtószárak, villáskulcsok, csavarhúzó bitfejek, hosszabbítók, univerzális csuklók

- Méretek: Metrikus és hüvelykes méretek

- Szerszámosláda: Robusztus műanyag, hordozható és rendezett kialakítás

- Súly: 12 kg



Termék leírása, ismertetője:

A KrafTech KT-0056 216 Részes Szerszámkészlet egy prémium minőségű és sokoldalú szerszámkészlet, amely minden igényt kielégít az autójavítás, mechanikai munkák és járműkarbantartás terén. A KrafTech márka híres a megbízható és tartós szerszámairól, így ez a készlet sem kivétel.



Ez a készlet 216 darab kiváló minőségű szerszámot tartalmaz, amelyek króm-vanádium acélból készültek, hogy biztosítsák a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt. A készlet tartalmazza a leggyakrabban használt méretű dugókulcsokat, racsnis hajtószárakat 1/2", 3/8" és 1/4" méretben, valamint villáskulcsokat, csavarhúzó bitfejeket, hosszabbítókat és univerzális csuklókat.



A szerszámok metrikus és hüvelykes méretekben egyaránt megtalálhatók, így bármilyen javítási feladathoz könnyedén használhatók. A robusztus műanyag szerszámosláda hordozható és rendezett kialakítással rendelkezik, így minden szerszám könnyen elérhető és biztonságosan tárolható.



Termék használati útmutató:



1. Nyissa ki a szerszámosládát, és vegye ki a szükséges szerszámokat.

2. Válassza ki a megfelelő méretű dugókulcsot vagy villáskulcsot a feladat elvégzéséhez.

3. Használja a racsnis hajtószárat a csavarok meghúzásához vagy meglazításához.

4. A hosszabbítók és univerzális csuklók segítségével elérheti a nehezen hozzáférhető helyeket is.

5. Munka után tisztítsa meg a szerszámokat és helyezze vissza őket a szerszámosládába a következő használatig.



Miért érdemes megvenni ezt a terméket:



A KrafTech KT-0056 216 Részes Szerszámkészlet kiváló választás mindazok számára, akik professzionális és prémium minőségű szerszámokat keresnek autójavításhoz, mechanikai munkákhoz vagy járműkarbantartáshoz. A KrafTech márka hosszú évek óta vezető szerepet tölt be a piacon, és termékei mindig a legmagasabb minőségi elvárásoknak felelnek meg.



Ez a szerszámkészlet különösen hasznos lehet autószerelők, karbantartók és barkácsolók számára, mivel minden szükséges szerszámot tartalmaz, amelyekre a munkavégzés során szükség lehet. A kiváló minőségű anyagok és a robusztus kialakítás biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízható teljesítményt.



A KrafTech KT-0056 készlet könnyen kezelhető és ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a hosszabb használatot is, anélkül, hogy fárasztó lenne. A praktikus szerszámosláda biztosítja, hogy minden szerszám rendezetten és könnyen elérhetően legyen tárolva. A KrafTech márka garantálja a magas minőséget és a megbízhatóságot, így biztos lehet benne, hogy ezzel a készlettel hosszú távon is elégedett lesz.



Zárszó:



Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.



Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.



A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.



A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.



Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "KrafTech KT-0056 216 Részes Szerszámkészlet Racsnis Hajtószárral 1/2", 3/8", 1/4" című hirdetést látja. (fent)