Betöltés...

Black & Decker BCD900B-XJ Fúrókalapács Akku és Töltő Nélkül, Naranacssárga-Fekete

Ár: 41.990 Ft

A Black+Decker BCD900B kompakt akkus kombikalapács segíti Önt a betonban, kőben és természetes kőben végzett könnyű fúrási és ütvefúrási munkákban. Szükség esetén a fúrótokmányt rögzítheti a nagy teljesítményű véséshez. Az ütvefúró 6350/perc ütésszámmal tiszta és hatékony eredményt ér el. A maximális ütőerő 1,2 J, így az akkus kombikalapács ideális kemény anyagok, például kő és beton fúrásához, valamint véséshez, kifeszítéshez, és csempék eltávolításához is. A fejlett akkumulátoros szerszám a vezeték nélküli működésnek köszönhetően maximális mozgási szabadságot biztosít Önnek fúráskor, ütvefúráskor és véséskor, és az áramforrástól függetlenül bármikor rugalmasan használható. Annak érdekében, hogy mindig szemmel tarthassa a maradék teljesítményt, a szerszám beépített töltöttségi szintjelzővel rendelkezik.

Nagy teljesítményű akkus kombikalapács egyéni beállítási lehetőségekkel és fúrásmélység-ütközővel
A Black+Decker BCD900B akkus kombikalapácsot egyénileg az adott munka körülményeihez állíthatja be, hogy tiszta eredményt érjen el. Az elektronikus fordulatszám-szabályozással a hajtás fordulatszáma 0 - 1800/perc (fordulat) között fokozatmentesen állítható. A teherbíró SDS Plus befogó lehetővé teszi a megfelelő fúrófejek és egyéb tartozékok gyors és egyszerű cseréjét. Maximális furatátmérő 18 mm betonban. A beépített fúrásmélység-ütköző egyedileg állítható, így elkerülheti, hogy véletlenül túl mélyre fúrjon.

Akkus kombikalapács hasznos funkciókkal a nagyobb kényelem és biztonság érdekében
A beépített gyorsleállító funkció a működtető gomb elengedésekor azonnal megállítja a gépet, így megakadályozza a fúrótokmány túlfutását. Ez minimálisra csökkenti a szerszám és a munkadarab anyagi károsodásának kockázatát. A szerszámot egy kiegészítő fogantyúval szállítjuk, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan vezesse azt még a nagy erőt igénylő alkalmazásokban is, és mindig biztos fogást biztosítson rajta. Az akkus kombikalapácsot biztonságosan tárolhatja a mellékelt kofferben.

Black+Decker - Szakértelem több, mint egy évszázada
Minden egy kis baltimore-i szerszámgép műhellyel kezdődött 1900-ban. Ma a Black+Decker egy nagy, nemzetközileg aktív vállalat, amely elektromos szerszámokat, háztartási és kerti eszközöket, és a hozzájuk illő tartozékokat gyárt. A magas minőség mellett a vállalat nagy figyelmet fordít a fenntarthatóságra is. A márka így az évek során kiérdemelte ügyfelei bizalmát, akik újra és újra visszatérnek a kiváló minőségű és erős termékekhez.


Csomag tartalma:
1x Black+Decker akkus kombikalapács BCD900B
1x fúrásmélység-ütköző
1x koffer


A megfelelő akkumulátorok és töltők külön kaphatók.
Müszaki adatok
Termékjellemzők
Max. furat betonban: 18 mm
Ütésenergia: 1,2 J
Akkumulátor kapacitás: 2,5 Ah
Akkumulátor típusa: Li-Ion
Fúrótokmány típusa / befogó: SDS Plus
Ütésszám: 0 - 6350/perc
Koffer/ Táska: Tárolás nélkül
Üresjárati fordulatszám: 0 - 1800/perc
Névleges akkumulátorfeszültség: 18,0 V
LED lámpa: LED fény nélkül
Kiegészítők: Tartozékok nélkül
Töltő: Töltő nélkül
Kiegészítő fogantyú: Kiegészítő fogantyúval
Sebességszabályozás: Sebességszabályozással
Mélyütköző: Mélységmegállítóval
Gyors-stop funkcióval: Gyors-stop funkcióval
Terméktípus: Akkus kombinált kalapács

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Black & Decker BCD900B-XJ Fúrókalapács Akku és Töltő Nélkül, Naranacssárga-Fekete" című hirdetést látja. (fent)