Betöltés...

Silky Összecsukható kézifűrész

Ár: 17.916 Ft

A Silky F180-14 egy kompakt kialakítású, mindössze 150 g tömegű összecsukható fűrész, száraz fához .
A japán Silky márka professzionális kézi fűrészei a megbízható vágószerszámok és a modern technológiák kombinációjának évszázados hagyománya alapján jöttek létre. Ennek a kombinációnak köszönhetően a Silky szerszámok nagy tartósságot és élességet érnek el, ennek köszönhetően nagy vágási hatékonyságot érünk el.
A Silky F180 sorozat egy univerzális fűrész, rendkívül könnyű és praktikus kialakítással, amely tökéletes kültéri alkalmazásokhoz, kertészkedéshez és otthoni barkácsoláshoz.
A Silky F180 fűrészlap fűrészlapja pontosan lézervágással készült nagy szénacélból, nagy rugalmassággal és nagy vágási tulajdonsággal. A penge felülete krómozott, amely véd a korróziótól, a fa levének káros hatásaitól és az időjárási viszonyoktól.
A Silky fűrészeket a fogak fejlett kialakítása és a fűrészelési technika különbözteti meg "egymás felé", biztosítva a maximális kényelmet és a minimális energiafelhasználást . A hatékonyság növelése érdekében éles fogakat négy síkban köszörülnek. Fontos az is, hogy csak a fogak szélei legyenek indukciós edzésnek kitéve, ennek köszönhetően a fűrészlap többi része puha és rugalmas, megakadályozva ezzel a fűrész törését működés közben vagy nem rendeltetésszerű használat esetén.
A vágórész homokóra alakú, ennek következtében a fűrészlap nem akad el a vágás közben, mint ahogy a legtöbb piacon kapható fűrész. Ez a jellegzetes fogprofil nem csak csökkenti a vágással szembeni ellenállást, hanem a fa felületét is rendkívül simává teszi vágás után, sorja és szaggatott élek nélkül.
A Silky F180 kézi fűrész 180 mm hosszú fűrészlappal van felszerelve , 14 fogas konstrukcióval, 30 mm-es penge hosszban. Ez a penge a legjobb száraz fa fűrészeléséhez .
A fűrészt úgy hajtogatják, hogy az agresszív fogak biztonságosan el legyenek rejtve a fogantyú belsejében. A reteszelő mechanizmus lehetővé teszi a penge két különböző helyzetben történő rögzítését , a helyzettől és a munka körülményeitől függően.
Az F180 modell polipropilén fogantyút használ , gumibetétekkel, amelyek elnyelik a rezgéseket és garantálják a magas tapadást.
A Silky F180-14 egy zsebfűrész , amely minden bizonnyal vonzza a túlélés minden kedvelőjét , a bushcraftot , a vadászokat és azokat az embereket, akik hatékony eszközt keresnek a kertbe vagy az otthoni műhelybe.
A Silky F180 fűrészek cserélhető pengékkel rendelkeznek, kínálatunkban kaphatók.
MŰSZAKI ADATOK
Alapinformációk
Vágási irány vissza
Fűrész típus összecsukható
Acél típus szén
További adatok
Anyag kezelése
polimer,
gumi
Fogtávolság [lb. × mm] 14 × 30
Alkalmazás (rendeltetésszerű használat)
Általános rendeltetésű,
szabadtéri,
túlélés
Méretek
Penge hossza [mm] 180
Hossz kihajtva [mm] 410
Hossz hajtogatás után [mm] 225
Súly [g] 150

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Silky Összecsukható kézifűrész" című hirdetést látja. (fent)