Betöltés...

Silky Összecsukható kézifűrész Katanaboy 500-5

Ár: 99.327 Ft

A Silky Katanaboy 500-5 egy olyan fűrész, amelynek neve a hagyományos japán kardra utal, amely a 6. század elejétől kezdve a teljes 16. századi katanáig fejlődött mintegy 1000 éven keresztül. Ez a figyelem az acél kovácsolás hagyományának lehetővé tette egy olyan modern fűrész létrehozását, amely bármilyen típusú fát képes kezelni, könnyen átmegy a vastag ágakon egy szamuráj kardpengével.

A Katanaboy sorozat a legnagyobb fűrészeket kínálja a japán Silky gyártó . A modern technológia és a hagyomány kombinációja révén a Katanaboy fűrészlapok nagy tartósságot és élességet érnek el, ennek köszönhetően nagy vágási hatékonyságot érünk el.

A Silky Katanaboy 500-5 fűrész pengéje magas minőségű szénacélból készül, és alakját pontosan lézerrel vágják. A fűrész felülete krómozott, ami megakadályozza a rozsdásodást és véd a káros külső tényezőktől. A Katanaboy fűrészlap fő előnyei a négy síkban köszörült fűrészlapfogak, valamint az ergonomikus és hosszúkás fogantyú. A fogak törésének megakadályozása érdekében edzést
alkalmaztunk, hogy csak a fogak széleit keményítsük meg, míg a többi rész puha és rugalmas. A pontos homokóra alakú csiszolás megakadályozza a fűrész elakadását vágás közben.

A Silky Katanaboy 500-5 kézifűrész 500 mm hosszú pengével van ellátva , 5 foggal / 30 mm penge hosszon. A fűrész úgy van hajtva, hogy az éles fogak el vannak rejtve a fogantyúban, a szetthez pedig tok tartozik. Ez lehetővé teszi a fűrész biztonságos szállítását a munkahelyre.
MŰSZAKI ADATOK
Alapinformációk
Acél típus szén - SK4
További adatok
Burkolóanyag gumi
Fedőanyag van
Méretek
Teljes hossz [mm] 1185
Penge hossza [mm] 500
Penge vastagsága [mm] 2
Súly [g] 920

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Silky Összecsukható kézifűrész Katanaboy 500-5" című hirdetést látja. (fent)