Betöltés...

G21 Melegágy GZ11 150 x 75 x 32 cm

Ár: 46.890 Ft

Kiváló minőségű melegágy választása növeli sikereit. A karbantartás nélküli G21 GZ11 melegágy stabil és szilárd alapokkal, speciálisan megerősített polikarbonát fedéllel és változó nyílással más előnyökkel fog meglepni.
A G21 GZ11 melegágy más modellekkel szemben is kiemelkedikteljesen karbantartásmentes kialakításstabil és szilárd alap, horganyzott lemezbőlaz ablaknyitás változó reteszeléseoldalsó támaszok a nyitott ablakok megbízható rögzítéséheza felső keret megerősítése ferde rugókkalmaximális stabilitás biztosítása a földhöz való esetleges rögzítésselA megbízható konstrukció elengedhetetlen
A G21 GZ melegítő ágya galvanizált fémlemezből téglalap alakú alapja 150 x 75 cm, magassága 32 cm. Ennek köszönhetően a melegágy megőrzi alakját, ellenáll a szélnek vagy más időjárási hatásoknak, és mindenekelőtt teljesen karbantartásmentes.
Finomhangolású nyílásA felső alumíniumkeret 4 mm-es polikarbonát-töltelékkel kényelmes hozzáférést biztosít az ültetéshez és az ültetett növények gondozásához, a kívánt helyzetbe való állítható beállításnak köszönhetően.
A szokásos modellekkel ellentétben a G21 melegágy nemcsak egy középső, hanem két oldalsó rugóval van felszerelve, amelyek nyitva tartásukkor a melegágy fedelét biztonságosan nyitva tartják.A felső keretbe helyezett ferde merevítőknek köszönhetően a G21 GZ11 melegágy fedele sokkal tartósabb és erősebb.
Horgony a maximális stabilitás érdekébenElkészítettük a G21 GZ11 melegágy sarokrészeit a talajhoz való biztonságos rögzítéshez. Minden sarokban van egy rögzítési lyuk, amely növeli a melegágy ellenállását a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak.
Paraméterek

- Anyag: alumínium / műanyag
- Töltőanyag: sejtes polikarbonát (4 mm)
- Forgalmazás: Melegágy
- Méretek szélesség x magasság (cm): 150 x 75 x 52
- Használható terület (m2): 1,13


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "G21 Melegágy GZ11 150 x 75 x 32 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
G21