Betöltés...

Hitman HT-BBC-62V Nagy Teljesítményű Akkumulátor Csomag: 2db 62V 2000mAh Akkumulátor És Gyorstöltő

Ár: 12.300 Ft

Termék főbb tulajdonságai:



- Márka: Hitman

- Termékkód: HT-BBC-62V

- Típus: Nagy Teljesítményű Akkumulátor Csomag

- Teljesítmény: 62V

- Kapacitás: 2000mAh

- Kompatibilitás: Hitman, Haina, Flinke, Makita (BL akkumulátorok)

- Teljesen új, bontatlan dobozban



Műszaki paraméterek:



- Feszültség: 62V

- Kapacitás: 2000mAh (2.0Ah)

- Típus: Lítium-ion akkumulátor

- Töltési idő: 1 óra

- Üzemidő: Akár 3 óra folyamatos használat

- Súly: 0,9 kg (akkumulátor)

- Csomag tartalma: 2db akkumulátor, 1db gyorstöltő



Termék leírása, ismertetője:

A Hitman HT-BBC-62V Nagy Teljesítményű Akkumulátor Csomag egy prémium minőségű és sokoldalú akkumulátor csomag, amely ideális választás mindazok számára, akik hatékony és megbízható energiaforrást keresnek az akkumulátoros szerszámaikhoz. A Hitman márka híres a kiváló minőségű és megbízható szerszámairól, így biztos lehet benne, hogy ezzel a csomaggal minden feladatot hatékonyan és gyorsan elvégezhet.



Ez a csomag két nagy teljesítményű 62V-os, 2000mAh (2.0Ah) kapacitású lítium-ion akkumulátort tartalmaz, amelyek hosszú üzemidőt biztosítanak, valamint egy gyorstöltőt, amely mindössze 1 óra alatt teljesen feltölti az akkumulátorokat. Az akkumulátorok könnyen hordozhatóak és kényelmesen használhatóak, súlyuk mindössze 0,9 kg.



Az HT-BBC-62V akkumulátorok kompatibilisek minden Hitman, Haina és Flinke géppel, továbbá alkalmazhatóak a piacon kapható Makita termékekkel is, amelyek BL akkumulátorokat használnak. Ez a csomag ideális választás mindazok számára, akik különböző márkájú szerszámokat használnak és egy univerzális energiaforrást keresnek.



Termék használati útmutató:



1. Csatlakoztassa az akkumulátort a megfelelő töltőhöz.

2. Töltse fel az akkumulátort a mellékelt gyorstöltő segítségével (töltési idő: 1 óra).

3. Helyezze be az akkumulátort a Hitman, Haina, Flinke vagy Makita akkumulátoros szerszámba.

4. Kapcsolja be a szerszámot és végezze el a kívánt munkát.

5. Munka után kapcsolja ki a szerszámot, és távolítsa el az akkumulátort.

6. Tisztítsa meg az akkumulátort a következő használatig.



Miért érdemes megvenni ezt a terméket:



A Hitman HT-BBC-62V Nagy Teljesítményű Akkumulátor Csomag kiváló választás mindazok számára, akik professzionális és prémium minőségű akkumulátort keresnek különféle feladatokhoz. A Hitman márka hosszú évek óta vezető szerepet tölt be a piacon, és termékei mindig a legmagasabb minőségi elvárásoknak felelnek meg.



Ez az akkumulátor csomag különösen hasznos lehet mindazok számára, akik többféle márkájú akkumulátoros szerszámot használnak, mivel kompatibilis a Hitman, Haina, Flinke és Makita (BL akkumulátorok) gépekkel is. A nagy kapacitású akkumulátorok és a gyors töltési idő biztosítják a folyamatos munkavégzést.



A Hitman HT-BBC-62V akkumulátor csomag könnyen kezelhető és ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a hosszabb használatot is, anélkül, hogy fárasztó lenne. A gyors töltési idő és a hosszú üzemidő biztosítja a folyamatos munkavégzést. A Hitman márka garantálja a magas minőséget és a megbízhatóságot, így biztos lehet benne, hogy ezzel az akkumulátor csomaggal hosszú távon is elégedett lesz.



Zárszó:



Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.



Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.



A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.



A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.



Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Akkumlátor töltők
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Hitman HT-BBC-62V Nagy Teljesítményű Akkumulátor Csomag: 2db 62V 2000mAh Akkumulátor És Gyorstöltő" című hirdetést látja. (fent)