Betöltés...

Bosch GNH 18V-64 M Professional Akkumulátoros szögbelövő (Akku és töltő nélkül)

Ár: 257.520 Ft

A GNH 18V-64 M Professional egyszeri és sorozat belövési funkcióval mobil megoldást jelent a különböző anyagok gyors és precíz rögzítéséhez. Az akkus szegbeverő kompresszor, légtömlő és drága gázpatron nélkül működik – csak be kell tenni az akkumulátort és már készen is áll a munkára. Ha a szögtár kiürül, a munkadarabot egy száraz lövés elleni zár védi meg. A GNH 18V-64 M intuitív kezelőfelülettel (HMI) van felszerelve a belövési módok egyszerű aktiválásához. Ideális választás padlólap szegélyezéshez, ablak- és ajtótokok készítéséhez, falburkolatokhoz, lépcsőházakhoz és puhafa (pl. fenyő), keményfa (pl. tölgy, juhar, bükk), illetve kompozit szegélyanyagokból készült profillécekhez. Az összes 18 V-os Bosch Professional akkumulátorral és töltővel kompatibilis (Professzionális 18V rendszer).

Jellemzők:
Maximális szabadság – nincs szükség sűrített levegős tömlőre és drága patronokraVédi a fát az üres szögtárral történő belövés megakadályozásávalA belövési üzemmódok egyszerűen aktiválhatók az intuitív módon kezelhető kezelőfelülettel (HMI)Műszaki adatok:
Szeg-Ø: 1,6 mmSzeghosszúság: 32 – 64 mmAkkufeszültség: 18 VKioldórendszer: Alulról tüzelő módSzegtár szög: 20 °Szegtípus: KapocsszögTár kapacitása: 105 DbRögzítés fában rezgéskibocsátási érték ah: 2,5 m/s²Rögzítés fában bizonytalanság K: 1,5 m/s²Hangnyomásszint: 84 dB(A)Hangteljesítményszint: 95 dB(A)Bizonytalanság K: 3 dBRögzítés fában Rezgéskibocsátási érték ah: 2,5 m/s²Bizonytalanság K: 1,5 m/s²Az akkumulátor és a töltő nem része a csomagnak!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch GNH 18V-64 M Professional Akkumulátoros szögbelövő (Akku és töltő nélkül)" című hirdetést látja. (fent)