Betöltés...

Kärcher SC 4 EasyFix Plus Gőztisztító készülék

Ár: 132.190 Ft

A praktikus SC 4 EasyFix Premium gőztisztító kibővített tartozékkészlettel a még célzottabb szennyeződések eltávolításához higiénikus tisztaságot biztosít az egész otthonban. A készülék vegyszerek használata nélkül teljesen tisztít, gyakorlatilag bárhol használható. Még szőnyegeken is a mellékelt szőnyegsiklónak köszönhetően.

A Kärcher gőztisztítóval végzett alapos tisztítás eltávolítja a koronavírusok 99,999%-át és az összes általános háztartási baktérium 99,99%-át az otthon tipikus kemény felületeiről. Kiterjedt tartozékai alaposan megtisztítják a csempéket, főzőlapokat, páraelszívókat és még a legkisebb réseket is. Még a rendkívül makacs szennyeződések eltávolítása sem jelent problémát.

A rugalmas EasyFix padlófej lamella technológiával kiváló ergonómiát és tökéletes tisztítási eredményt garantál. A praktikus tépőzáras rendszer segítségével a mikroszálas padlókendő gyorsan rögzíthető a padlófúvókához, és újra eltávolítható anélkül, hogy szennyeződéssel kellene érintkeznie. A kétfokozatú gőzszabályozás optimálisan illeszthető a felülethez és a szennyezettség mértékéhez. Az állandóan újratölthető víztartály folyamatos tisztítást tesz lehetővé. Az SC 4 EasyFix Premium modell beépített kábel- és tartozékrekeszekkel van felszerelve.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kärcher SC 4 EasyFix Plus Gőztisztító készülék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: