Betöltés...

Knipex 97 52 05 Krimpelő fogó

Ár: 77.250 Ft

Intuitív módon érhet el professzionális krimpelési eredményeket
A dugaszoló csatlakozók krimpelése műszakilag igényes feladat, mivel mechanikailag és elektromosan biztonságos és biztos csatlakozásokat kell létrehozni. A Knipex 97 52 05 krimpelő fogóval a krimpelés rutinszerű, professzionális munkává válik, és a felhasználó olyan szerszámot kap, amellyel intuitív módon mindent jól végezhet. A 4,8 és 6,3 mm-es dugaszszélességű, nem szigetelt dugaszoló csatlakozókat és a nyitott kábelbevezetést a precíziósan megmunkált krimpprofilokban B vagy F krimpelőkkel megbízhatóan krimpelik a vezetékekre.
A beépített reteszelés biztosítja, hogy a fogó csak akkor nyílik ki, ha a gyárban beállított ideális krimpelési nyomást elérte. Szükség esetén kioldható. A krimpelési nyomás állítható.

30 %-kal kevesebb erőkifejtés szükséges - a tőkeáttétel elve kétszeresen érvényesül.
A Knipex 97 52 05 esetében a hagyományos krimpelő fogókhoz képest akár 30 %-kal kevesebb erőkifejtés szükséges. Hogyan érhető ez el? A válasz az alkalmazott fizika. A krimpelő fogó fogantyúi úgy vannak kialakítva, hogy hosszú karral rendelkezzenek, ami lehetővé teszi a kétkezes kezelést. Így még a nagy keresztmetszetek is kényelmesen és biztonságosan krimpelhetők. A krimpelő fogókba speciális billenőkaros áttétel is beépítésre került, így még a kis kézi erő is eljut a csatlakozóhoz, és mindig gondosan kimérve. A felhasználó így a vezetékekből és a krimpelő csatlakozókból kevés idő és erőfeszítés árán stabil csatlakozásokat készíthet.

Így készül: három kézmozdulattal professzionális krimpelésű csatlakozást készíthetünk
Egy nem szigetelt dugaszoló csatlakozót nyitott kábelfogadással behelyezünk. Ez nagyon egyszerűen, gyorsan és pontosan történik a tartozékként rendelhető Knipex 97 49 95 lokátorral. Az alsó fogantyút két ujjal felfelé kell húzni, amíg mindkét pofa a krimpelendő dugaszoló csatlakozóra nem támaszkodik, ezáltal rögzítve azt a krimpelési profilban. A lecsupaszított kábel behelyezése után a krimpelési művelet végrehajtása következik.
A magas Knipex minőségi szabványok és a kiváló minőségű króm-vanádium elektromos acélból készült anyagválasztás biztosítja, hogy e krimpelő fogó minden tulajdonsága hosszú ideig kitartson a felhasználó számára.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Knipex 97 52 05 Krimpelő fogó" című hirdetést látja. (fent)