Betöltés...

Wera Kraftform Kompakt Zyklop Mini 1 Szerszámkészlet (10 db/csomag)

Ár: 19.800 Ft

A 10 darabos Wera Kraftform Kompakt Zyklop Mini 1 készlet 9 kemény fúrót és 1/4 "-os reverzibilincset tartalmaz a bitek számára. A hatlapú foglalatok Wera Hex-Plus profilúak. Nagyobb érintkezési felületeket kínál a csavarfejben, ami bevágást eredményez minimálisra csökkentve és megakadályozva a profil megsemmisülését. Ugyanakkor akár 20% -kal nagyobb nyomaték is továbbítható. A Wera Zyklop Mini 1 bit racsnis egy filigrán kialakítást és hihetetlen robusztusságot ötvöz. Különösen gyors csavarozáshoz szűk munkakörülmények között is, és bármikor Ha helyhiány miatt a géppel vagy a hagyományos kéziszerszámokkal történő csavarozás nem lehetséges, akkor a Zyklop Mini bitracsot használjuk. 1/4 "-os külső hatlapú meghajtóval és Wera 1. és 4. sorral rendelkező bitek tartására alkalmas. Opcionálisan Adapter, 1/4 "hüvelyes kulcsbetétek használata is lehetséges. A bevált Kraftform geometriájú Kraftform fogantyú tökéletes g e-alakú érintkezési felületek az ujjak számára.

Alkatrészek száma 10 darab
Az eszközök közé tartoztak bitek, racsnis
Profilok: belső hatszög, belső TORX T, keresztmetszet (PH), keresztmetszet Pozidriv (PZ)
Anyag acél
Működési eszköz, reverzibilis racsni, tömör acél
Kimenet 1/4 ", hatszög
9 darabos bitek: 1/4 "-es meghajtó, kézi működtetésre alkalmas
Phillips (PH) 2 darab: PH 1 / PH 2
Keresztmélyedés (PZ) 2 db: PZ 1 / PZ 2
TORX 3 db: T 15 / T 20 / T 25
Belső hatszög 2 db: 4mm / 5mm
Kivitelezés WERA Hex-Plus profillal
Műanyag összecsukható doboz
Használja autóban, házban, műhelyben
További információk Csiszolt kovácsolt acél kivitel, precíziós fogmechanika 60 foggal, kicsi visszatérési szög 6 °, nyomaték 65 Nm felett, váltás balról jobbra és fordítva a kapcsolókaron keresztül

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Wera Kraftform Kompakt Zyklop Mini 1 Szerszámkészlet (10 db/csomag)" című hirdetést látja. (fent)