Betöltés...

Fém postaláda, levélszekrény újságtartóval, betekintőablakkal, zárható, fekete színben

Ár: 9.990 Ft

Fém postaláda, levélszekrény újságtartóval, betekintőablakkal, zárható, fekete színben 



A postaláda fedett bedobónyílással rendelkezik, így a belseje védve van az időjárás viszontagságaitól. Ez különösen fontos a klasszikus levelek és képeslapok esetében, amelyek nem vízállóak, és károsodhatnak, ha nedvességgel érintkeznek. A könnyen felemelhető fedőlap csapódása speciálisan kialakított csavarokkal szabályozható az ideális nyitás/zárás érdekében. Emellett ez is biztosítja, hogy a lefolyó víz vagy az eső nem jut be a levéltároló részbe.


Az elölről nyíló ajtó karos zárral záródik, és elég szélesre nyílik ahhoz, hogy könnyen hozzáférjen a levélszekrény belsejéhez. A postaláda felső részén egy címzőablak található, amelybe a házszám vagy a címzett neve írható be. Az ajtón elhelyezett kis betekintőablaknak köszönhetően a zár vagy az ajtó kinyitása nélkül ellenőrizhető, hogy van-e levél a dobozban. A doboz alján van egy nyílás újságok, reklámújságok vagy szórólapok elhelyezésére.


A postaládához két kulcs tartozik, így nem szükséges pótkulcsot beszerezni, ha a levélszekrényt többen használják. A speciális rögzítőfuratok és a mellékelt szerelékcsomag segítségével, egyszerűen szerelheti fel arra a felületre, amelyre
elhelyezni kívánja.


Sima felületeinek köszönhetően könnyen tisztítható, és nem gyűjti össze túlzottan a hulló por okozta szennyeződéseket. Klasszikus színe és kialakítása bármilyen típusú felülethez jól illik, függetlenül annak színétől és szerkezetétől.


Tulajdonságok: 




Klasszikus dizájn és szín
Újságtartós
Címzőablakkal szerelt
Magyar nyelvű feliratok
Zárható
Vízelvezetős kialakítás
Egyszerű felszerelés
Anyag: fém
Szín: fekete
Teljesméret: 36,5×10,5×47 cm
Újságtartó méretei: hossza 33 cm; Ø 10,5 cm
Bedobónyílás szélessége: 18 cm
Súly: 2,0 kg


A csomag tartalma:



1 db postaláda
2 db kulcs
1 db szerelékcsomag




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.28
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Fém postaláda, levélszekrény újságtartóval, betekintőablakkal, zárható, fekete színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP