Betöltés...

Hitman univerzális láncfűrész adapter flexre, olajos - HT-6222

Ár: 4.590 Ft

Hitman univerzális láncfűrész adapter flexre, olajos - HT-6222
Termék neve: Hitman HT-6222 Univerzális Láncfűrész Adapter Sarokcsiszolóra Olajtartállyal
Főbb tulajdonságok:- Márka: Hitman- Termékkód: HT-6222- Univerzális láncfűrész adapter bármely flexre- Olajtartállyal- 12"" inch láncvezető és lánc- 2db lánc- 3db csillagkerék (M10, M14, M16)- Edzett acél kézvédő és láncfűrész markolattal- Külön markolat és fogantyú a kényelmes favágásért- Teljesen új, bontatlan dobozban
Műszaki paraméterek:- Láncvezető hossza: 12"" inch- Láncok száma: 2db- Csillagkerék méretek: M10, M14, M16- Anyag: Edzett acél- Tartozékok: Olajtartály, markolat, fogantyú- Súly: 1.5 kg
Termékleírás:A Hitman HT-6222 univerzális láncfűrész adapter a tökéletes kiegészítője bármely sarokcsiszolónak, amely lehetővé teszi a sarokcsiszoló átalakítását egy teljes értékű láncfűrésszé. A Hitman márka híres a kiváló minőségű és innovatív szerszámairól, és ez az adapter sem kivétel.
Ez az univerzális adapter olajtartállyal rendelkezik, amely biztosítja a lánc megfelelő kenését a folyamatos és hatékony működés érdekében. A csomag tartalmaz egy 12"" inch hosszúságú láncvezetőt és két láncot, így hosszabb használatra is felkészülhet. Emellett három különböző méretű csillagkerék (M10, M14, M16) is található a csomagban, amelyek lehetővé teszik a kompatibilitást szinte bármely sarokcsiszolóval.
Az edzett acél kézvédő és a láncfűrész markolat további biztonságot és kényelmet nyújt a használat során. Az adapterhez külön markolat és fogantyú is jár, amely lehetővé teszi a kényelmes favágást, mintha egy igazi elektromos láncfűrészt használnánk. Ez az adapter nem csak egy egyszerű kiegészítő, hanem egy teljes értékű eszköz a mindennapi munkákhoz.
Használati útmutató:1. Ellenőrizze, hogy a sarokcsiszoló le van-e választva az áramforrásról.2. Szerelje fel az adaptert a sarokcsiszolóra a megfelelő csillagkerék használatával.3. Rögzítse a 12"" inch láncvezetőt és a láncot az adapterre.4. Töltse fel az olajtartályt a megfelelő kenőolajjal.5. Kapcsolja be a sarokcsiszolót és ellenőrizze a lánc megfelelő működését.6. Használat közben tartsa be a biztonsági előírásokat és viseljen védőfelszerelést.7. Használat után kapcsolja ki a sarokcsiszolót és tisztítsa meg az adaptert és a láncot.
Miért érdemes ezt a terméket megvenni?
A Hitman HT-6222 univerzális láncfűrész adapter számos előnyt kínál a felhasználók számára. Először is, az olajtartály biztosítja a lánc megfelelő kenését, ami növeli a vágási hatékonyságot és meghosszabbítja a lánc élettartamát. A 12"" inch láncvezető és a két lánc lehetővé teszi a hosszú távú használatot anélkül, hogy gyakran cserélni kellene a láncot.
A három különböző méretű csillagkerék biztosítja az adapter kompatibilitását szinte bármely sarokcsiszolóval, így nem kell új eszközt vásárolnia. Az edzett acél kézvédő és a láncfűrész markolat növeli a biztonságot és a kényelmet a használat során, míg a külön markolat és fogantyú lehetővé teszi a kényelmes favágást, mintha egy igazi láncfűrészt használnánk.
A Hitman márka híres a minőségéről és megbízhatóságáról, így biztos lehet benne, hogy egy olyan eszközt vásárol, amely hosszú távon is kiválóan teljesít. A Hitman HT-6222 univerzális láncfűrész adapter tökéletes választás mind a profi szakemberek, mind az otthoni barkácsolók számára, akik egy sokoldalú, erős és megbízható eszközt keresnek.
Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát -minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek..Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez..A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre..A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát -minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fűrész, láncfűrész
 
Feladás dátuma: 2024.06.28
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Hitman univerzális láncfűrész adapter flexre, olajos - HT-6222" című hirdetést látja. (fent)