Betöltés...

Akkumulátoros lombfújó 128V akkuval

Ár: 9.990 Ft

Akkumulátoros lombfújó 128V akkuvalHordozható, vezeték nélküli kézi lombfúvó mindössze 1.5 kilót nyom, így hosszú ideig könnyű használni. A 2 az 1-ben kialakítás nemcsak a kert megtisztításában segít a lehullott levelektől és a hótól, de megtisztíthatja a nehezen tisztítható sarkokat és réseket is. Tökéletes az udvarba, garázsba, az autó belsejébe és a motortérbe stb. A vezeték nélküli kialakítás lehetővé teszi, hogy bárhol takarítson, ahol csak akar.
Állítható szupererős szélfúvó A Boost turbóventilátorok és a teljesen rézmotorok akár 18000 ford./perc erős teljesítményt biztosítanak. A levegő mennyisége elérheti a 2,6 m?/perc értéket. A bekapcsológomb megnyomásával beállíthatja a kívánt levegőmennyiséget. Enyhén nyomja meg levegőmennyiség és erős nyomás a nagy levegőmennyiség érdekében. Könnyű szétfújni a nedves leveleket, havat az autóról, vagy tisztán tartani a kertet egy esős nap után.
2,0 Ah lítium akkumulátor és töltő 150 percet vesz igénybe a teljes töltés. A teljesen feltöltött akkumulátor elegendő a ház, a kert és az autó kitakarításához. Kérjük, használja speciális töltőnket az akkumulátor töltéséhez. Megjegyzés: kérjük, töltse fel teljesen az akkumulátort, amikor megkapja a terméket, különben nem fog olyan erősen működni, mint kellene.A csomag tartalma: 1 * lombfúvó, 1 * fúvócső, 1 * töltő, 1 * 128 voltos lítium akkumulátor

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kerti gépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.28
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Akkumulátoros lombfújó 128V akkuval" című hirdetést látja. (fent)