Betöltés...

Professzionális raktársátor, csarnoksátor ponyvacsarnok 10x20 m kapu 4x4 m tűzálló extra erős PVC ponyva statikai csomaggal föld alaphoz (200 m²)

Ár: 5.240.000 Ft

Ez a raktársátor rendkívül strapabíró és könnyen összeszerelhető, így hatékonyan védi a tárolt árukat bármilyen időjárási körülmények között. A kiváló minőségű PVC ponyva belső erősítéssel rendelkezik, ami hosszú élettartamot biztosít. A masszív, teljesen cinkelt vázszerkezet és a prémium PVC ponyva kombinációja garantálja a stabilitást és tartósságot, védelmet nyújtva a benne tárolt termékeknek, gépeknek és járműveknek.Gyors és egyszerű felállítása miatt nincs szükség külön alapozásra. Mindkét oldalon található egy könnyen kezelhető nagykapu, így egyszerű a hozzáférés a tárolt területekhez vagy műhelyhez. A sátor nagy méretű és kivételesen erős, így ideális tárolásra vagy műhelyként való használatra. Mindkét végén felhúzható kapuk vannak, amelyek maximalizálják a használhatóságot. A kapuk felfelé nyithatók egy könnyű húzószerkezettel, és tépőzárral is zárhatók. Ezen kívül van egy személyi bejáró cipzárral a gyors hozzáférés érdekében, valamint szellőzőablakok az oromfalon az optimális légáramlás és belső klíma biztosítása érdekében. Mérete: Alapterület: kb. 200 m²Szélesség: kb. 10 mHosszúság: kb. 20 mOrommagasság: kb. 3 m

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Professzionális raktársátor, csarnoksátor ponyvacsarnok 10x20 m kapu 4x4 m tűzálló extra erős PVC ponyva statikai csomaggal föld alaphoz (200 m²)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: