Betöltés...

CSARNOKSÁTOR MEZŐGAZDASÁGI ÍVES HANGÁRSÁTOR TERMÉNYTÁROLÓ 9,15m x 26m x 4,5m PONYVA TŰZÁLLÓ PVC ZÖLD (237,9 M²) MAXIMÁLIS TÁROLÓKAPACITÁS ÉS VÉDELEM!

Ár: 4.140.000 Ft

Az XXL Csarnoksátor egy stabil, kerek íves hangársátor, amely ideális tárolóhelyként szolgál. Méretei 9,15m x 26m x 4,5m, és a ponyva tűzálló PVC anyagból készült, zöld szín(összesen 237,9 m2). Az ívelt forma segít csökkenteni az erőhatásokat, és maximális védelmet nyújt az időjárási viszontagságok ellen. Alapozásra nincs szükség, így könnyen és gyorsan felállítható. Ez a csarnoksátor ideális választás fedett tárolóhelyként és munkaterületként, valamint az időjárásra érzékeny ipari termékek és anyagok biztonságos tárolására. Széleskörűen alkalmazható a mezőgazdaságban és az iparban, és biztosít védett helyet nagy járművek, lakókocsik, kisteherautók, csónakok és jachtok számára. Emellett alkalmas istállóként a haszonállatok számára vagy takarmányraktárként, valamint széna istállóként a mezőgazdaságban és az erdészetben. További felhasználási lehetőségek közé tartozik a műhelyként vagy gyártási helyiségként való használat. Tulajdonságok: Alapterület: kb. 237,9 m² Szélesség: kb. 9,15 m Hosszúság: kb. 26 m Vertikális ívek távolsága: kb. 2 m Gerincmagasság:…

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.28
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "CSARNOKSÁTOR MEZŐGAZDASÁGI ÍVES HANGÁRSÁTOR TERMÉNYTÁROLÓ 9,15m x 26m x 4,5m PONYVA TŰZÁLLÓ PVC ZÖLD (237,9 M²) MAXIMÁLIS TÁROLÓKAPACITÁS ÉS VÉDELEM!" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: