Betöltés...

Szivattyú AUTOIBO 2 frekvenciaváltóval

Ár: 294.334 Ft

Az AUTOIBO 2 önfelszívó szivattyú 30-60%-ot takarít meg. Védelem szárazonfutás, túláram, túlfeszültség, alacsony feszültség, rövidzárlat, járókerék blokkolása ellen. Lágyindítás funkcióval rendelkezik.
Az AUTOIBO 2 frekvenciaváltóval ellátott szivattyú összetett védelmi elemekkel rendelkezik, és az intelligens vezérlésnek köszönhetően 30-60%-os villamos energiát takarít meg és takarít meg. 

Családi házak és nyaralók vízellátására és öntözésére használják, miközben a rendszerben a fogyasztástól függetlenül állandó víznyomást tartanak fenn. 
A frekvenciaváltó fenntartja a víznyomást a szivattyúban a motor fordulatszámának változtatásával. A teljes folyamat teljesen automatikus, így a szivattyú karbantartásmentesen működik.
A frekvenciaváltós AUTOIBO szivattyú 800W-os motorral van felszerelve, maximális térfogata 50l, lökettérfogata 60m. Akár 6 bar nyomást is elér. 

Az AUTOIBO 2 szivattyú beépített védelmi funkciói

Speciális technológia a szárazonfutás elleni védelemre anélkül, hogy szondákat/érzékelőket kellene beépíteni a kútba
Túláram / túlfeszültség / alulfeszültség elleni védelem
Rövidzárlat elleni védelem
Védelem a járókerék eltömődése ellen
Beépített lágyindítás funkció az állandó mágnesek és az inverter használatának köszönhetően. Lehetővé teszi a vízkalapács negatív hatásának kiküszöbölését a rendszerben.

Az AUTOIBO 2 frekvenciaváltós szivattyú előnyei

Energiahatékonyság. A hagyományos vízellátáshoz képest a víz állandó nyomásúA frekvenciaváltóval ellátott tápegység akár 30-60%-os energiamegtakarítást is eredményezhet.
Egyszerű használat: Az AUTOIBO 2 szivattyú frekvenciaváltóval nagyon könnyen használható. Minden funkció egy gombnyomással megváltoztatható, bonyolult beállítások nélkül.
A szivattyúk élettartama hosszabb, ha frekvenciaváltón keresztül vezérlik őket: A szivattyú tengelyének átlagos nyomatéka és kopása alacsonyabb az átlagos forgási sebesség csökkenése miatt, ami meghosszabbítja a szivattyú élettartamát. A lágy indítás és leállítás funkciónak köszönhetően a frekvenciaváltó lehetővé teszi a hidraulikus emelés megszüntetését. Ez egy hirtelen nyomásnövekedés, amikor a folyadékáramlás leáll vagy gyorsan megindul.
Csendes működés 

Szivattyú használata AUTOIBO 2 frekvenciaváltóval

Családi házakban, lakásokban, nyaralókban kútvíz ellátására, kertek öntözésére, esővíz összegyűjtésére, felhasználására. 
Családi házak tiszta, hideg vízzel való ellátására olyan kutakból, ahol a szívási mélység nem haladja meg a 8 métert
Víznyomás növelésére vízellátó rendszerekben
Házi vízmű részeként
Ahol állandó víznyomást kell fenntartani a rendszerben.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.09.23
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) " Szivattyú AUTOIBO 2 frekvenciaváltóval " című hirdetést látja. (fent)