Betöltés...

Szivattyú AUTOIBO frekvenciaváltóval

Ár: 153.848 Ft

Az AUTOIBO önfelszívó szivattyú 30-60%-ot takarít meg. Védelem szárazonfutás, túláram, túlfeszültség, alacsony feszültség, rövidzárlat, járókerék blokkolása ellen. Lágyindítás funkcióval rendelkezik.
Az AUTOIBO frekvenciaváltóval ellátott szivattyú összetett védelmi elemekkel rendelkezik, és az intelligens vezérlésnek köszönhetően 30-60%-os villamos energiát takarít meg és takarít meg. 

Családi házak és nyaralók vízellátására és öntözésére használják, miközben a rendszerben a fogyasztástól függetlenül állandó víznyomást tartanak fenn. 
A frekvenciaváltó fenntartja a víznyomást a szivattyúban a motor fordulatszámának változtatásával. A teljes folyamat teljesen automatikus, így a szivattyú karbantartásmentesen működik.
A frekvenciaváltós AUTOIBO szivattyú 800W-os motorral van felszerelve, maximális térfogata 50l, lökettérfogata 60m. Akár 6 bar nyomást is elér. 

Az AUTOIBO szivattyú beépített védelmi funkciói

Speciális technológia a szárazonfutás elleni védelemre anélkül, hogy szondákat/érzékelőket kellene beépíteni a kútba
Túláram / túlfeszültség / alulfeszültség elleni védelem
Rövidzárlat elleni védelem
Védelem a járókerék eltömődése ellen
Beépített lágyindítás funkció az állandó mágnesek és az inverter használatának köszönhetően. Lehetővé teszi a vízkalapács negatív hatásának kiküszöbölését a rendszerben.

Az AUTOIBO frekvenciaváltós szivattyú előnyei

Energiahatékonyság. A hagyományos vízellátáshoz képest a víz állandó nyomásúA frekvenciaváltóval ellátott tápegység akár 30-60%-os energiamegtakarítást is eredményezhet.
Egyszerű használat: Az AUTOIBO szivattyú frekvenciaváltóval nagyon könnyen használható. Minden funkció egy gombnyomással megváltoztatható, bonyolult beállítások nélkül.
A szivattyúk élettartama hosszabb, ha frekvenciaváltón keresztül vezérlik őket: A szivattyú tengelyének átlagos nyomatéka és kopása alacsonyabb az átlagos forgási sebesség csökkenése miatt, ami meghosszabbítja a szivattyú élettartamát. A lágy indítás és leállítás funkciónak köszönhetően a frekvenciaváltó lehetővé teszi a hidraulikus emelés megszüntetését. Ez egy hirtelen nyomásnövekedés, amikor a folyadékáramlás leáll vagy gyorsan megindul.
Csendes működés 

Szivattyú használata AUTOIBO frekvenciaváltóval

Családi házakban, lakásokban, nyaralókban kútvíz ellátására, kertek öntözésére, esővíz összegyűjtésére, felhasználására. 
Családi házak tiszta, hideg vízzel való ellátására olyan kutakból, ahol a szívási mélység nem haladja meg a 8 métert
Víznyomás növelésére vízellátó rendszerekben
Házi vízmű részeként
Ahol állandó víznyomást kell fenntartani a rendszerben.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.06.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) " Szivattyú AUTOIBO frekvenciaváltóval " című hirdetést látja. (fent)