Betöltés...

Ronix gravírozó- csiszoló készlet, 12V akkumulátoros

Ár: 13.410 Ft

Ronix gravírozó- csiszoló készlet, 12V akkumulátoros


-Erős és hosszú élettartamú 12V-os motor akár 25000 RPM sebességet is biztosít, terhelés nélkül-Nagy teljesítményű, könnyű, hatékony eszköz, amely sokféle művelethez alkalmas-3,2 mm-es bit tartó a különböző tartozékokhoz   -Ergonomikus kompakt kialakítás, amely elősegíti a felhasználó kényelmét és fogását a hosszabb használat során-LED kijelző a kényelmesebb terhelés nélküli sebességbeállításhoz-Változó 6 sebességbeállítás szabályozza a sebességet, hogy alkalmazkodjon a kezelő igényeihez-Rögzítő csapos rendszer a könnyű és gyors tartozékcsere és a magas biztonsági mechanizmus érdekében-Gyors töltőrendszer           
fordulatszám: 5.000-25.000/perc
feszültség:12 V
akkumulátoros/vezeték nélküli
súly: 1,18 kg




A Ronix 8102K Rotary Kit robusztus és tartós 12V-os motorral rendelkezik, amely 25000 fordulat/perc maximális üresjárati sebességet képes elérni. Kiváló teljesítményének és könnyű súlyának köszönhetően ez a Ronix gravírozó készlet számos művelethez alkalmas. Ennek a gravírozó készletnek a bit tartója 3,2 mm átmérőjű, így ideális a különböző tartozékokhoz. Ennek a gravírozó szerszámkészletnek az ergonomikus kialakítása kényelmes és fáradtságmentes működést biztosít (amikor ezt a szerszámot hosszabb munkavégzés során használja). A Ronix 8102K LED-es világítással van ellátva, amely megvilágítja a sötét területeket, és ideális fényerőt biztosít a munkafelületen. 6 fokozatú, változtatható beállítása szabályozza a sebességet, hogy alkalmazkodjon a kezelő igényeihez. A Ronix 8102K használata és a tartozékok gyors cseréje érdekében egy reteszelő csapot helyeztek, amely lehetővé teszi a Ronix 8102K használatát és a tartozékok gyors cseréjét. Ez biztosítja a készülék biztonságát is. Végül a gyorstöltő mechanizmus biztosítja az optimális teljesítményt.
Részletes leírás:A Ronix 8102K akkumulátoros gravírozó szerszámkészlet csiszoláshoz, vágáshoz, polírozáshoz és sok más feladathoz használható. Ez a széles körben használt szerszám ideális olyan tevékenységekhez, mint a faragás, ékszerkészítés, stb. Ronix 8102k, 12V-os akkumulátoros gravírozó-csiszoló készlet:A Ronix 8102K újratölthető gravírozó-csiszoló szerszámkészlet amellett, hogy rendelkezik egy jó fúrógép tulajdonságaival, használatához nincs szükség vezetékre vagy konnektorra. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó könnyen használhatja a különböző helyeken . Ez a modell a Ronix Tools All In One 81 sorozatának része, és nagy teljesítményű 12V-os motorral van felszerelve. Ezen kívül a fordulatszáma 6 különböző üzemmódban állítható 5000 és 25000 RPM között az Ön igényei szerint.
Ha többet szeretne megtudni a Ronix 8102K-ról, görgessen lejjebb. Motor:A Ronix 8102K nagy teljesítményű 12 voltos motorral van felszerelve, és képes akár 25000 fordulat/perc üresjárati sebességet elérni; így ez az eszköz a legjobb teljesítményt nyújtja a különböző munkaműveletek során. Ez az akkumulátoros szerszám változó fordulatszámú meghajtóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a sebesség beállítását 6 különböző üzemmódban 5000 és 25000 fordulat/perc közötti tartományban az Ön igényei szerint. Bit-tartó:A Ronix 8102K akkumulátoros forgószerszám 3,2 mm-es bit tartóval van felszerelve, amelyet különböző tartozékok befogadására terveztek. A rögzítő csapos rendszer a különböző tartozékok stabilan tartásával gyors és egyszerű cserét lehetővé téve növeli a felhasználó tevékenységének hatékonyságát és biztonságát.Ez az akkumulátoros szerszám ergonomikus kialakítású és nagyon könnyű, 1,18 kg-os. Kicsi és kompakt kialakításának köszönhetően könnyen hordozható és mozgatható, és alkalmas nagyon precíz, finom és művészi munkák elvégzésére is. A szerszámtestre LED-kijelzőt is szereltek, amely jelzi a sebességet és megkönnyíti annak beállítását. Akkumulátor:Ami lehetővé teszi a 8102K folyamatos és hatékony működését a nagy teljesítményű, hosszú élettartamú, gyorstöltésű 1,3Ah, 12V-os lítium-ion akkumulátor.  Tartozékok és csomagolás:A Ronix 8102K akkumulátoros gravírozó szerszámkészletet kemény BMC tokban szállítjuk, amely 1 db akkumulátort (1,3Ah), 1 db gyorstöltőt, 50 db tartozékot és egy villáskulcsot tartalmaz.




  

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Csiszológépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Ronix gravírozó- csiszoló készlet, 12V akkumulátoros" című hirdetést látja. (fent)