Betöltés...

Hitman HT-IWS-725L Akkumulátoros Ütvecsavarozó Kerékkulcs, 725NM, 62V, 2 Akkumulátorral

Ár: 27.690 Ft

Termék főbb tulajdonságai:



- Márka: Hitman

- Termékkód: HT-IWS-725L

- Típus: Akkumulátoros Ütvecsavarozó Kerékkulcs

- Teljesítmény: 725NM

- Feszültség: 62V

- Akkumulátor: 2 db





Műszaki paraméterek:



- Maximális nyomaték: 725NM

- Feszültség: 62V

- Akkumulátor kapacitása: 4.0Ah

- Töltési idő: 1 óra

- Üzemidő: Akár 3 óra folyamatos használat

- Sebesség: 0-2800 RPM

- Súly: 3.2 kg (akkumulátorral együtt)

- Méretek: 24 x 19 x 9 cm

- Motor: Kefe nélküli (brushless)



Termék leírása, ismertetője:

A Hitman HT-IWS-725L Akkumulátoros Ütvecsavarozó Kerékkulcs egy nagy teljesítményű és megbízható szerszám, amely ideális választás mindazok számára, akik hatékony és tartós ütvecsavarozót keresnek. A Hitman márka híres a kiváló minőségű szerszámairól, és ez az ütvecsavarozó sem kivétel.



Az HT-IWS-725L termékkódú ütvecsavarozó 725NM maximális nyomatékkal és 62V feszültséggel rendelkezik, ami biztosítja a nagy teljesítményt és a hatékony munkavégzést. A szerszám két nagy kapacitású 4.0Ah akkumulátorral érkezik, amelyek lehetővé teszik a folyamatos munkavégzést akár 3 órán keresztül.



Az ütvecsavarozó gyors töltési ideje mindössze 1 óra, így nem kell hosszú ideig várni a munka folytatására. Az ergonomikus kialakítás és a könnyű súly kényelmes használatot biztosít, még hosszabb munkavégzés során is. Az 0-2800 RPM sebesség lehetővé teszi a gyors és hatékony csavarozást, a kefe nélküli (brushless) motor pedig hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt biztosít.



Termék használati útmutató:



1. Csatlakoztassa az akkumulátort az ütvecsavarozóhoz.

2. Ellenőrizze a szerszám és az akkumulátor megfelelő rögzítését.

3. Állítsa be a kívánt sebességet és nyomatékot.

4. Helyezze a kerékkulcsot a csavarra vagy anyára.

5. Nyomja meg a kapcsolót és kezdje el a csavarozást.

6. Munka után kapcsolja ki a szerszámot és vegye le az akkumulátort.

7. Töltse fel az akkumulátort a mellékelt töltővel.



Miért érdemes megvenni ezt a terméket:



A Hitman HT-IWS-725L Akkumulátoros Ütvecsavarozó Kerékkulcs kiváló választás mindazok számára, akik professzionális és prémium minőségű szerszámot keresnek. A Hitman márka hosszú évek óta vezető szerepet tölt be a piacon, és termékei mindig a legmagasabb minőségi elvárásoknak felelnek meg.



Ez az ütvecsavarozó különösen hasznos lehet autószerelők, építőipari szakemberek és barkácsolók számára, mivel nagy teljesítményű és hosszú élettartamú. A 725NM maximális nyomaték és a 62V feszültség biztosítja a szükséges erőt a legnehezebb munkák elvégzéséhez is.



A Hitman HT-IWS-725L ütvecsavarozó könnyen kezelhető és ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a hosszabb használatot is, anélkül, hogy fárasztó lenne. A gyors töltési idő és a hosszú üzemidő biztosítja a folyamatos munkavégzést. A kefe nélküli (brushless) motor hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt biztosít. A Hitman márka garantálja a magas minőséget és a megbízhatóságot, így biztos lehet benne, hogy ezzel a szerszámmal hosszú távon is elégedett lesz.



Zárszó:



Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.



Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.



A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.



A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Hitman HT-IWS-725L Akkumulátoros Ütvecsavarozó Kerékkulcs, 725NM, 62V, 2 Akkumulátorral" című hirdetést látja. (fent)