Betöltés...

Hitman HT-BTF-2358BR 68V Akkumulátoros Ütve Csavarbehajtó 2x Akkumulátorral És 15db Mágneses Hosszú Bitfejjel

Ár: 29.790 Ft

Főbb tulajdonságok:

- Márka: Hitman

- Termékkód: HT-BTF-2358BR

- 68V Akkumulátoros Ütve Csavarbehajtó

- 2x Akkumulátor

- 15db Mágneses hosszú bitfej

- Bitfej csavarozó 1/4" méretű

- Teljesen új, bontatlan dobozban



Műszaki paraméterek:

- Teljesítmény: 68V

- Akkumulátor kapacitás: 2x akkumulátor

- Bitfej mérete: 1/4"

- Bitfejek száma: 15 db mágneses hosszú bitfej

- Töltési idő: 1-2 óra

- Anyag: Fém és erősített műanyag

- Súly: 2.5 kg



Termékleírás:

A Hitman HT-BTF-2358BR 68V Akkumulátoros Ütve Csavarbehajtó a tökéletes eszköz mindazok számára, akik erős és megbízható csavarbehajtót keresnek különféle munkákhoz. A Hitman márka híres a kiváló minőségű és innovatív termékeiről, és ez a modell sem kivétel.



Ez az ütve csavarbehajtó 68V teljesítménnyel rendelkezik, amely biztosítja a gyors és hatékony munkavégzést még a legkeményebb anyagok esetében is. A készülékhez két akkumulátor tartozik, így hosszabb üzemidőt biztosít, és a felhasználóknak nem kell megszakítaniuk a munkát töltés miatt. A gyorstöltő segítségével az akkumulátorok gyorsan feltölthetők, így minimálisra csökkenthető a leállási idő.



A csavarbehajtóhoz 15db mágneses hosszú bitfej tartozik, amelyek 1/4" méretűek, így sokoldalúan használhatók különböző csavarozási feladatokhoz. A mágneses bitfejek biztosítják a csavarok stabil tartását, így a munka még kényelmesebbé és hatékonyabbá válik.



Az ütve csavarbehajtó robusztus fém és erősített műanyag konstrukciója hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantál a legnehezebb körülmények között is. Ez az eszköz ideális választás mind a profi szakemberek, mind az otthoni barkácsolók számára, akik megbízható és erős csavarbehajtót keresnek.



Használati útmutató:

1. Ellenőrizze, hogy az akkumulátorok teljesen fel vannak töltve.

2. Helyezze be az akkumulátort az ütve csavarbehajtóba.

3. Válassza ki a megfelelő bitfejet és helyezze be a csavarbehajtóba.

4. Kapcsolja be az eszközt és kezdje el a csavarozást a kívánt felületen.

5. Használat után kapcsolja ki az ütve csavarbehajtót és távolítsa el az akkumulátort.

6. Tisztítsa meg a bitfejeket és az eszközt a használat után.

7. Tárolja az eszközt és a tartozékokat biztonságos helyen.



Miért érdemes ezt a terméket megvenni?

A Hitman HT-BTF-2358BR 68V Akkumulátoros Ütve Csavarbehajtó számos előnyt kínál a felhasználók számára. Először is, a nagy teljesítményű 68V motor és a két akkumulátor hosszú üzemidőt és gyors munkavégzést biztosít, így a felhasználók hatékonyan dolgozhatnak még a legkeményebb anyagokkal is. A gyorstöltő segítségével az akkumulátorok gyorsan feltölthetők, így minimálisra csökkenthető a leállási idő.



A 15db mágneses hosszú bitfej biztosítja a sokoldalú felhasználást és a csavarok stabil tartását, ami különösen fontos a pontos és kényelmes munkavégzéshez. Az ütve csavarbehajtó robusztus konstrukciója biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot, így az eszköz a legnehezebb körülmények között is kiválóan teljesít.



A Hitman márka híres a minőségéről és megbízhatóságáról, így biztos lehet benne, hogy egy olyan eszközt vásárol, amely hosszú távon is kiválóan teljesít. A Hitman HT-BTF-2358BR 68V Akkumulátoros Ütve Csavarbehajtó tökéletes választás mind a profi szakemberek, mind az otthoni barkácsolók számára, akik megbízható, erős és sokoldalú csavarbehajtót keresnek.



Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

.

Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.

.

A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.

.

A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Hitman HT-BTF-2358BR 68V Akkumulátoros Ütve Csavarbehajtó 2x Akkumulátorral És 15db Mágneses Hosszú Bitfejjel" című hirdetést látja. (fent)