Betöltés...

Hitman HT-BACD-4V3SL Akkumulátoros Kombi Készlet 62V Teljesítménnyel Sarokcsiszoló, Ütvecsavarozó, Fúrókalapács

Ár: 63.550 Ft

Főbb tulajdonságok:

- Márka: Hitman

- Termékkód: HT-BACD-4V3SL

- Akkumulátoros Kombi készlet

- 1db Akkumulátoros 125mm Sarokcsiszoló (HT/BAG-62V modell)

- Digitális Fordulatszámszabályzó

- 1db Akkumulátoros 750NM Ütvecsavarozó kerékkulcs (HT/IWS-725L modell)

- Digitálisan állítható nyomaték

- 1db Akkumulátoros Fúrókalapács (52 Joule Fúrókalapács, 3 funkciós)

- 62V teljesítmény

- 2db Akkumulátor

- 1db Gyorstöltő

- Kofferes

- 3 az egyben készlet

- Teljesen új, bontatlan dobozban



Műszaki paraméterek:

- Teljesítmény: 62V

- Sarokcsiszoló átmérője: 125mm

- Ütvecsavarozó nyomatéka: 750NM

- Fúrókalapács energia: 52 Joule

- Akkumulátorok száma: 2

- Töltő: Gyors töltő

- Sarokcsiszoló modell: HT/BAG-62V

- Ütvecsavarozó modell: HT/IWS-725L

- Fúrókalapács funkciók: 3

- Kofferes: Igen



Termékleírás:

A Hitman HT-BACD-4V3SL akkumulátoros kombi készlet tökéletes választás mindazok számára, akik egy sokoldalú, nagy teljesítményű eszközkészletet keresnek. A Hitman márka, mely híres a kiváló minőségű és innovatív szerszámairól, ezzel a készlettel biztosítja, hogy minden munka elvégzése a lehető leghatékonyabb legyen.



Ez a készlet tartalmaz egy akkumulátoros 125mm sarokcsiszolót (HT/BAG-62V modell), mely digitális fordulatszámszabályzóval van ellátva, így a felhasználók könnyedén beállíthatják a kívánt fordulatszámot a munka igényeinek megfelelően. Emellett a készlet tartalmaz egy 750NM ütvecsavarozó kerékkulcsot (HT/IWS-725L modell), amely digitálisan állítható nyomatékkal rendelkezik, így biztosítva a pontos és megbízható munkavégzést.



A készlet harmadik eleme egy akkumulátoros fúrókalapács, amely 52 Joule ütőenergiával és három funkcióval rendelkezik, így kiváló választás a nehéz fúrási és vésési munkákhoz. A 62V teljesítmény biztosítja, hogy minden eszköz erős és tartós legyen, miközben a két mellékelt akkumulátor és a gyorstöltő hosszú üzemidőt és gyors újratöltést garantál.



A készlet praktikus kofferben érkezik, amely megkönnyíti az eszközök tárolását és szállítását. A Hitman HT-BACD-4V3SL kombi készlet egy igazi 3 az egyben megoldás, amely minden szükséges eszközt tartalmaz a különböző munkákhoz, így ideális választás mind a profi szakemberek, mind a lelkes barkácsolók számára.



Használati útmutató:

1. Ellenőrizze, hogy az akkumulátorok teljesen fel vannak töltve.

2. Helyezze be az akkumulátort a kívánt eszközbe.

3. Állítsa be a kívánt fordulatszámot vagy nyomatékot digitálisan.

4. Kapcsolja be az eszközt a biztonsági kapcsoló használatával.

5. Kezdje el a munkát a megfelelő védőfelszerelések használatával.

6. Használat után kapcsolja ki az eszközt, és távolítsa el az akkumulátort.

7. Töltse fel az akkumulátorokat a mellékelt gyorstöltővel.



Miért érdemes ezt a terméket megvenni?

A Hitman HT-BACD-4V3SL akkumulátoros kombi készlet számos előnnyel jár. Először is, a Hitman márka garantálja a kiváló minőséget és megbízhatóságot, így minden eszköz hosszú élettartamot és maximális teljesítményt biztosít. A készlet tartalmaz egy sarokcsiszolót, egy ütvecsavarozót és egy fúrókalapácsot, amelyek mindegyike kiváló teljesítménnyel és sokoldalú funkciókkal rendelkezik.



A digitálisan állítható fordulatszám és nyomaték lehetővé teszi a pontos és hatékony munkavégzést, míg a 62V teljesítmény biztosítja, hogy az eszközök erősek és tartósak legyenek. A két mellékelt akkumulátor és a gyorstöltő hosszú üzemidőt és gyors újratöltést garantálnak, így a felhasználóknak nem kell megszakítaniuk a munkát töltés miatt.



A praktikus koffer megkönnyíti az eszközök tárolását és szállítását, így mindig kéznél tarthatja a szükséges szerszámokat. A Hitman HT-BACD-4V3SL kombi készlet tökéletes választás mindazok számára, akik egy sokoldalú, nagy teljesítményű eszközkészletet keresnek, legyen szó akár professzionális, akár otthoni felhasználásról. A Hitman márka hírneve és a készlet kiváló tulajdonságai garantálják, hogy ezzel a termékkel mindig a legjobb eredményeket érheti el.



Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

.

Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.

.

A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.

.

A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

.

Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Hitman HT-BACD-4V3SL Akkumulátoros Kombi Készlet 62V Teljesítménnyel Sarokcsiszoló, Ütvecsavarozó, Fúrókalapács" című hirdetést látja. (fent)