Betöltés...

Haina HA-2226 Belső Csapágykihúzó készlet fészekből

Ár: 14.790 Ft

Termékismertető:

A Haina HA-2226 Belső Csapágykihúzó egy professzionális minőségű célszerszám, amelyet kifejezetten a belső csapágyak hatékony és biztonságos eltávolítására terveztek. Ez a készlet ideális választás autószerelők, gépészeti szakemberek és hobbi barkácsolók számára, akik precíz és megbízható szerszámokat keresnek munkájukhoz.



Általános információk:

- Terméknév: Haina HA-2226 Belső Csapágykihúzó

- Termékkód: HA-2226

- Típus: Belső Csapágykihúzó készlet

- Márka: Haina

- Méretek: 8-25 mm



Alkalmazás:

A Haina HA-2226 készlet különféle belső csapágyak eltávolítására alkalmas, beleértve a Buzzetti 8-25 mm méretű csapágyakat. A szerszámok kialakítása lehetővé teszi a csapágyak biztonságos és sérülésmentes eltávolítását a fészekből.



Tartalma:

- Csapágykihúzó: 8 mm-től 25 mm-ig állítható

- További tartozékok: Minden szükséges kiegészítő a csapágyak könnyű és hatékony eltávolításához



Műszaki leírás:

A Haina HA-2226 Belső Csapágykihúzó készlet kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a szerszám hosszú élettartamát és megbízhatóságát. A szerszámok precíz kialakítása lehetővé teszi a csapágyak könnyű eltávolítását anélkül, hogy kárt okozna a környező alkatrészekben.



- Anyag: Edzett acél a nagy szilárdság és tartósság érdekében

- Méretek: Állítható 8 mm-től 25 mm-ig

- Felhasználás: Csapágylehúzó, Csapágy Kihúzó, Lehúzó, Rögzítő, Szerelő, Állító célszerszám



Használati útmutató:

1. Előkészítés: Bizonyosodjon meg arról, hogy a munkaterület tiszta és a jármű vagy berendezés megfelelően rögzítve van.

2. Beállítás: Válassza ki a megfelelő méretű kihúzót a csapágy méretének megfelelően (8-25 mm tartományban).

3. Rögzítés: Helyezze a kihúzót a csapágy belső részébe, és rögzítse biztonságosan.

4. Eltávolítás: Fordítsa el a szerszámot a csapágy eltávolításához. Ügyeljen arra, hogy egyenletes nyomást gyakoroljon, hogy elkerülje a csapágy vagy a környező alkatrészek sérülését.

5. Befejezés: Távolítsa el a csapágyat, majd tisztítsa meg a fészket és a szerszámot a következő használat előtt.



Miért érdemes megvásárolni?

1. Professzionális minőség: A Haina HA-2226 belső csapágykihúzó készlet kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot.

2. Sokoldalú felhasználás: Az állítható kialakítás lehetővé teszi a szerszám használatát különböző méretű csapágyakhoz (8-25 mm), így széleskörű alkalmazhatóságot biztosít.

3. Precíz munkavégzés: A szerszám precíz kialakítása biztosítja a csapágyak biztonságos és sérülésmentes eltávolítását, megóvva a környező alkatrészeket.

4. Könnyű használat: Az egyszerű beállítási lehetőség révén a szerszám használata rendkívül felhasználóbarát, így időt és energiát takaríthat meg.

5. Idő- és költséghatékonyság: Segítségével gyorsan és hatékonyan végezheti el a csapágyak eltávolítását, ami időt és pénzt takarít meg a különböző szerelési munkák során.



A Haina HA-2226 Belső Csapágykihúzó készlet egy nélkülözhetetlen eszköz minden autószerelő és gépészeti szakember számára, akik professzionális és megbízható szerszámokat keresnek munkájukhoz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) " Haina HA-2226 Belső Csapágykihúzó készlet fészekből" című hirdetést látja. (fent)