Betöltés...

Haina HA-1391 Menetjavító Készlet 131-Részes MG50218

Ár: 14.350 Ft

Termék neve és kódja:

- Termék neve: Haina HA-1391 Menetjavító készlet 131-részes

- Termékkód: MG50218



Márka:

- Márka: Haina



Termék áttekintése:

A Haina HA-1391 menetjavító készlet egy professzionális minőséget képviselő szerszámkészlet, amely kifejezetten a sérült vagy kopott menetek felújítására és javítására készült. Ez a készlet különböző méretű menetekhez használható, így széleskörű alkalmazási lehetőséget biztosít. A készlet 131 darab szerszámot tartalmaz, amelyek segítségével a felhasználók könnyedén és hatékonyan végezhetik el a menetjavítási munkálatokat.



Műszaki leírás:

- Méretek és menetek:

- M5 x 0.8 x 6.7mm

- M6 x 1.0 x 10.8mm

- M8 x 1.25 x 10.8mm

- M10 x 1.5 x 13.5mm

- M12 x 1.75 x 16.3mm

- Tartalom:

- 5 különböző méretű menetjavító

- 5 különböző méretű fúrószár

- 5 különböző méretű behajtó



Rövid használati útmutató:

1. Előkészítés: Válassza ki a megfelelő méretű fúrószárat és menetjavítót a sérült menethez.

2. Fúrás: Használja a fúrószárat a sérült menet tisztításához és előkészítéséhez.

3. Menetjavítás: Helyezze be a megfelelő menetjavítót a sérült menet helyére.

4. Behajtás: A behajtó segítségével biztosítsa a menetjavító pontos és stabil rögzítését.

5. Befejezés: Ellenőrizze a javított menetet, hogy biztos legyen a tökéletes illeszkedésben és stabilitásban.



Vásárlási indokok:

- Sokoldalúság: A készlet öt különböző méretű menetjavítót tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a különböző méretű menetek javítását.

- Minőség: A Haina márka garantálja a kiváló minőségű anyagokat és a precíziós megmunkálást, így hosszú élettartamot biztosít.

- Könnyű használat: A részletes útmutatónak köszönhetően a készlet használata egyszerű és gyors, még a kevésbé tapasztalt felhasználók számára is.

- Költséghatékonyság: A menetjavító készlet használatával elkerülhetők a drága alkatrészcserék, így pénzt és időt takaríthat meg.

- Tartósság: A készlet tartalmazza az összes szükséges eszközt a tartós és megbízható javítások elvégzéséhez.



Összefoglalás:

A Haina HA-1391 Menetjavító készlet 131-részes egy nélkülözhetetlen eszköz minden műhelyben és garázsban, amely sérült vagy kopott menetek javítására szolgál. A készlet kiváló minőségű anyagokból készült, és könnyen használható, így ideális választás mind professzionális, mind otthoni használatra. Ha megbízható és hatékony menetjavító megoldást keres, a Haina HA-1391 készlet tökéletes választás.



Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Szerezze be most a Haina HA-1391 Menetjavító készletet, és biztosítsa a problémamentes és tartós menetjavítást minden projektjében!









Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

.

Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.

.

A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.

.

A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

.

Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Haina HA-1391 Menetjavító Készlet 131-Részes MG50218" című hirdetést látja. (fent)