Betöltés...

Hitman HT/CDI-6249I Ütvefúró-Csavarbehajtó 13mm 62V 8000mAh

Ár: 20.190 Ft

Főbb Tulajdonságok



Márka: Hitman

Termékkód: HT/CDI-6249I

13mm fém gyorstokmány

Akkumulátoros Ütvefúró- és Csavarbehajtó Gép

62V teljesítmény

8000mAh, 8.0Ah akkumulátor

2db akkuval

Teljesen új, bontatlan dobozban



Műszaki Paraméterek



- Fúró méret: 13mm

- Akkumulátor feszültsége: 62V

- Akkumulátor kapacitása: 8000mAh, 8.0Ah

- Tokmány típusa: Fém gyorstokmány

- Akkumulátorok száma: 2

- Fordulatszám: 0-2000 RPM

- Ütésszám: 0-30000 BPM



Termék Leírása



A Hitman HT/CDI-6249I kódú 13mm fém gyorstokmányos, akkumulátoros ütvefúró- és csavarbehajtó gép kiváló választás minden barkácsoló és szakember számára. A Hitman márka ismert a magas minőségű, tartós és megbízható szerszámairól, és ez az ütvefúró-csavarbehajtó sem kivétel. A 62V teljesítmény és a 8000mAh, 8.0Ah akkumulátor biztosítja, hogy a szerszám mindig készen áll a legkeményebb feladatok elvégzésére is. A 13mm-es fém gyorstokmány lehetővé teszi a gyors és egyszerű szerszámcserét, így időt takarít meg a munka során.



A Hitman HT/CDI-6249I ütvefúró- és csavarbehajtó két akkumulátorral érkezik, így mindig rendelkezésre áll egy tartalék akku, ha az egyik lemerülne. Ez különösen hasznos hosszabb munkafolyamatok során. A fúró erős és megbízható motorja 0-2000 fordulat/perc sebességre képes, míg az ütésszám eléri a 0-30000 BPM-et, ami biztosítja a hatékony fúrást és csavarozást bármilyen anyagban.



Az akkumulátoros kialakításnak köszönhetően a Hitman HT/CDI-6249I ütvefúró- és csavarbehajtó hordozható és könnyen használható bárhol, ahol szükség van rá. Az ergonomikus fogantyú és a kiegyensúlyozott súlyelosztás kényelmes használatot biztosít még hosszabb ideig tartó munkavégzés során is. A szerszámhoz mellékelt koffer pedig praktikus tárolást és szállítást tesz lehetővé.



Ez az ütvefúró- és csavarbehajtó gép kiválóan alkalmas fém, fa és beton fúrására, valamint csavarok behajtására különböző anyagokba. A Hitman HT/CDI-6249I kódú szerszám minden szempontból megfelel a legmagasabb elvárásoknak, így biztos lehet benne, hogy egy prémium minőségű eszközt kap, amely hosszú évekig megbízhatóan szolgálja majd.



Használati Útmutató



1. Helyezze be az akkumulátort a szerszámba.

2. Válassza ki a megfelelő fúrószárat vagy bitfejet, és helyezze a tokmányba.

3. Húzza meg a tokmányt a fúrófej rögzítéséhez.

4. Kapcsolja be a szerszámot a bekapcsoló gomb segítségével.

5. Válassza ki a kívánt sebességet és üzemmódot.

6. Kezdje el a fúrást vagy csavarozást az anyagba.

7. Munka végeztével kapcsolja ki a szerszámot, és vegye ki az akkumulátort.



Miért Érdemes Megvenni?



A Hitman HT/CDI-6249I akkumulátoros ütvefúró- és csavarbehajtó gép vásárlása számos előnyt kínál a felhasználóknak. Először is, a Hitman márka ismert a kiváló minőségű és megbízható szerszámairól, így biztos lehet benne, hogy egy tartós és hatékony eszközt kap. A 62V teljesítmény és a 8000mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, hogy a szerszám mindig készen áll a munkára, legyen szó fém, fa vagy beton fúrásáról, illetve csavarok behajtásáról.



A két akkumulátor lehetővé teszi a folyamatos munkavégzést, mivel mindig van tartalék, ha az egyik lemerülne. Az ergonomikus kialakítás és a kiegyensúlyozott súlyelosztás kényelmes használatot biztosít még hosszabb ideig tartó munkák során is. A fém gyorstokmány lehetővé teszi a gyors és egyszerű szerszámcserét, így időt takarít meg.



A Hitman HT/CDI-6249I akkumulátoros ütvefúró- és csavarbehajtó gép kiváló választás mind a professzionális, mind az otthoni felhasználók számára. A szerszám erős motorja és nagy teljesítménye biztosítja a hatékony munkavégzést, míg a kompakt és hordozható kialakítás lehetővé teszi a szerszám könnyű szállítását és használatát bárhol. Ha megbízható és tartós szerszámot keres, a Hitman HT/CDI-6249I akkumulátoros ütvefúró- és csavarbehajtó gép a legjobb választás.



Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

.

Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.

.

A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.

.

A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.

.

Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Hitman HT/CDI-6249I Ütvefúró-Csavarbehajtó 13mm 62V 8000mAh" című hirdetést látja. (fent)