Betöltés...

FNIRSI WD-01 fali szkenner, Exaltus®, fúrószár-pozicionáló furattal, fémérzékelésre tervezve (alumínium, vas, réz stb.), PVC csövek, szerelvények, kábelek, fa, fényjelző, hangjelzés a cél ész

Ár: 22.055 Ft

✨ Fejlett érzékelési technológia: Tapasztalja meg az innovációt a fémek és más alapvető anyagok érzékelésében építési vagy felújítási projektjeihez az FNIRSI WD-02 fali szkennerrel.



♦ A legmodernebb FNIRSI technológiával van felszerelve, amely garantálja a fémek, például réz, vas, alumínium és egyebek pontos észlelését.






✨ Maximális sokoldalúság: Nem kell többé azzal bajlódnia, hogy hol fúrjon vagy szereljen fel.




♦ Ez az intelligens szkenner speciális furattal van felszerelve a fúrószár pontos pozicionálásához, így könnyen azonosíthatja azokat a helyeket, ahol elvégezheti a munkát anélkül, hogy PVC csövekbe, szerelvényekbe vagy fontos kábelekbe ütközne.







✨ Széles körű érzékelés: Nem korlátozódik csak a fémekre. A WD-02 segítségével könnyen felismerheti a fát is, biztosítva, hogy a projekt minden mozdulata biztonságos és pontos legyen.



♦ Tiszta megtekintési élmény: A szkenner HD képernyője tiszta és részletes képet nyújt a fal vagy a felület szerkezetéről, kiküszöbölve a bizonytalanságot, és megadva a szükséges magabiztosságot minden döntésében.




✨ Optimális alkalmazkodóképesség: A 3 állítható érzékenységi szintnek köszönhetően a lapolvasót saját igényeihez és munkakörülményeihez igazíthatja, így soha nem hagyhat figyelmen kívül egyetlen fontos részletet sem.





✨ Pontos és azonnali riasztás: Nem fog lemaradni egyetlen fontos célról sem! A hangjelzés és a fényjelző azonnal tájékoztatja, ha a szkenner észlel valamit, biztosítva, hogy gyorsan és hatékonyan reagáljon.


​​​​​​​



✨ Kiváló minőség garantált: A tartósságra tervezett FNIRSI WD-02 fali szkenner a prémium minőség szinonimája.



♦ Minden részletet aprólékosan megterveztünk és teszteltünk, hogy minden alkalommal hibátlan felhasználói élményt nyújtsunk.








Az Exaltus® védjegyet az Osim az M 2023 05837 raktárszám alatt jegyezte be, és a GUARANTEE EXPERT S.R.L. tulajdonát képezi. Ha hamisított terméket kap más eladóktól, kérjük, azonnal jelölje meg az Emagot.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "FNIRSI WD-01 fali szkenner, Exaltus®, fúrószár-pozicionáló furattal, fémérzékelésre tervezve (alumínium, vas, réz stb.), PVC csövek, szerelvények, kábelek, fa, fényjelző, hangjelzés a cél ész" című hirdetést látja. (fent)