Betöltés...

Leupold RX-FullDraw 5 DNA B/G OLED távolságmérő

Ár: 341.360 Ft

A Leupold RX-FullDraw 5 DNA OLED egy akár 1100 m-es hatótávolságú íjász lézeres távolságmérő, fényes OLED kijelzővel, Archer's Advantage ballisztikai kalkulátorral és a lövések pontosságát garantáló Flightpath technológiával rendelkezik.

Garantált működés minden körülmények között
A Leupold RX-FullDraw 5 DNA OLED kis méretű és könnyű kialakítású (mindössze 212 g), aminek köszönhetően a készülék kényelmesen hordozható, könnyen elfér a zsebben, és a nyakba akasztva sem érzünk kellemetlenséget.

A texturált felületű gumipáncél szilárd fogást biztosít, és esés esetén megvédi az érzékeny optikát a sérülésektől. A készülék emellett teljesen vízálló, így minden időjárási és éghajlati körülmény között biztonságosan használható.

A távolságmérő egyszerű és áttekinthető Quick Set Menu felülettel rendelkezik, amely egy kézzel, 2 gombbal működtethető. (POWER és MODE).

Fejlett optika
A távolságmérő többrétegű tükröződésmentes bevonattal (Full FMC) ellátott lencséket használ, amely maximális fényerőt, képtisztaságot és hű színvisszaadást biztosít.

A mérési eredményeket a megnövelt fényáteresztő képességű Red OLED kijelző bocsátja ki, ezért a keletkezett kép rendkívül világos és tiszta. A kijelző fényerejének beállításának köszönhetően a mérési paraméterek világosak és élesek változó fényviszonyok mellett is.

Kristályos kép
A többrétegű tükröződésmentes bevonatok használatának köszönhetően a látott képet gyenge fényviszonyok mellett is nagy fényerő és élesség jellemzi. A 23 mm átmérőjű objektív lineáris látómezeje 107/1000 m, szürkületi hatékonysága pedig 12.

Mérési pontosság és nagy hatótávolság
A Leupold RX-FullDraw 5 DNA OLED távolságmérő legnagyobb előnye az 1100 m-es nagy hatótáv és a mindössze 45 cm/100 méteres minimális hibahatár.

Az ilyen lenyűgöző pontosság a DNS-technológia (The Digitally Enhanced Accuracy) használatának köszönhető, amely fejlett lézersugár-feldolgozási technikákat (IEC Class 3R) használ a mérési pontosság maximalizálása érdekében.

A Flightpath technológia emellett elemzi, hogy a kilőtt nyíl ütközik-e akadályba a cél felé vezető úton (45 m-ig).

Ez befolyásolja az olvasási sebességet is, amely kevesebb, mint 1 másodperc.

A távolságmérő funkciói:
Három irányzék közül választhat: Plus Point (kis kereszt), Duplex (nagy kereszt vastag karokkal) és Duplex plusz ponttal,
Utolsó mód memória funkció
méterben vagy yardban kifejezett mérés,
grafikus akkumulátor töltöttségi szint jelző,
Archer's Advantage ballisztikus számológép,
intuitív menü világos és jól olvasható kijelzőn,
távolságmérés yardban vagy méterben.
Mérési módok:
LOS - a céltól való távolság lineáris mérése a ballisztika és a dőlésszög figyelembevétele nélkül,
BAL - fejlett íjászat mód az Archer's Advantage szoftverrel,
TRIG - trigonometrikus távolságmérés, amely figyelembe veszi a dőlésszöget és a cél távolságát.
Hosszú működési idő
A távolságmérőt egy nagy teljesítményű CR2 3V lítium elem táplálja, amely akár 5000 mérést tesz lehetővé.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Sövénynyíró
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Leupold RX-FullDraw 5 DNA B/G OLED távolságmérő" című hirdetést látja. (fent)