Betöltés...

Kerti üvegház, alagút típusú fémkerettel, 300x200cm, zöld, 6nm, ajtó kerettel

Ár: 51.338 Ft



Méretek: 3m x 2m x 2m x 2m (+/- 5cm)
Anyag: PE fólia 140g/m² UV4 szűrővel

Ideális esetben a kerti üvegház megvédi a növényeket és a növényeket a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól vagy kártevőktől. Szenzációs választás a kert szerelmeseinek
A fóliaszolárium felgyorsítja és javítja a termelést, és megfelelő mikroklímát teremt a termesztéshez és a betakarításhoz.

A fóliarétegbe oltott zöld PP háló véd a szakadás ellen
Horganyzott fémkeret
Földkarima a talajba való beépítéshez
Tépőzáras ablakok szúnyoghálóval
Széles, cipzáras ajtók görgős cipzárral
Talajrögzítő készlet
Világos használati utasítás lengyel nyelven
Időjárásálló

A csuklós ajtó innovatív megoldás a kerti szoláriumok piacán, hogy kiküszöbölje a törött cipzárral kapcsolatos gyakori problémákat. Ez az innovatív kialakítás nagyobb kényelmet és tartósságot biztosít a felhasználók számára, valamint megnövelt funkcionalitást biztosít számos alkalmazáshoz.
A csuklós ajtók használata jelentősen javítja az általános kialakítás tartósságát. A hagyományos cipzárakkal ellentétben, amelyek hajlamosak a sérülésekre és a túlterhelésre, a csuklós ajtók hosszú ideig ellenállnak a nehéz használatnak javítás vagy csere nélkül. Az ablakok kiváló szellőzést biztosítanak az üvegház belsejében.
Alagútjaink további 2 felső csővel vannak felszerelve, amelyek stabilitást biztosítanak és lehetővé teszik a húrok megkötését a kúszónövények számára.

1 lépés. Szerelje össze a felhasználói kézikönyvben leírt alapvető alkatrészeket.
2 lépés. Szerelje be a csavarokat a lyukakba, és óvatosan húzza meg őket, amíg nincs ellenállás. Ne húzza meg őket teljesen.
3 lépés. Csatlakoztassa a csöveket az ívekhez. Csavarja be a kész elemeket a korábban telepített csavarokhoz a "2" lépésből.
4 lépés. Helyezze az első ívet függőlegesen, és rögzítse átlós csővel.
5 lépés. Helyezze az összes ívet, összekötve őket a felső keresztléccel. Ne húzza meg azonban teljesen az összes csavart.
6 lépés. Szerelje be az átlósan maradt kereszttartókat és csöveket. Az összes elem összeszerelése után teljesen meghúzhatja a csavarokat. Szerelje be a fóliát és rögzítse az alagutat a földbe.

Ha az Ön területén tartózkodik Erős széllökések vannak, vagy ha az üvegház nyílt térben helyezkedik el, érdemes további földi horgonyokkal, például fémrudakkal rögzíteni.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kerti üvegház, alagút típusú fémkerettel, 300x200cm, zöld, 6nm, ajtó kerettel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: