Betöltés...

Kerti üvegház, alagút típusú fémkerettel, 200x450cm, 9 ablakos, zöld, 9 nm

Ár: 56.747 Ft



Méretek: (H x Sz x Mé) 450 cm x 200 cm x 200 cm
Zöld szín

A tökéletes üvegház egészséges zöldségek vetésére és termesztésére!
Az üvegház sok helyet biztosít a különböző zöldségek termesztéséhez. Növényei védve lesznek az esőtől, a széltől, a jégesőtől, az intenzív napfénytől és az állatok által okozott károktól. Az üvegház fagyálló hálófóliával és porfestett fémkerettel van felszerelve.
A termék előnyei:

optimális tenyészmagasság
Ideális termesztésre és tenyésztésre
19 mm átmérőjű, porfestett acélváz
áttetsző hálós film 140 g/m²
4 oldalablak szúnyoghálóval
bejárati ajtók zárakkal
fémzsinórokkal és horgokkal felszerelve
A fólia oldalsó szélei a földbe temethetők vagy kövekkel tölthetők - ez további stabilitást biztosít
UV-álló

Az átlátszó fóliát a legmagasabb tartósság és az időjárási viszonyokkal szembeni ellenállás jellemzi. Először is biztosítja a termék tartósságát, az optimális termikus tulajdonságokat és a napfény megfelelő továbbítását, beleértve az UV-t is, 4 évszakban. Az ilyen típusú filmek célja az alagútszerkezetek lefedése, hogy felgyorsítsák a növény növekedését és megvédjék őket az időjárási viszonyok káros hatásaitól. Az alkalmazott fólia biztosítja a fényszórás lehető legmagasabb paramétereit, jelentősen csökkenti a sötét helyek számát, ezáltal egyenletes napfényt biztosít. A fóliába ágyazott hálónak köszönhetően az alagútbevonat szakadásálló. A fólia károsodása nem okozza a további törést.
Ablakok szúnyoghálóval: Az alagút oldalfalain szúnyoghálóval zárt ablakok vannak. Az ablakok lehetővé teszik a levegő keringését és a megfelelő nedvesség megszerzését az alagútban.
Stabilizáló gallér: A fólia oldalsó szélein lévő talajt földdel kell fedni vagy kövekkel rögzíteni. Ennek köszönhetően az alagút további stabilitást nyer, és védve lesz a fólia összecsukódása ellen is.
Feszítőkapcsolatok: Az alagút további rögzítésekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az alagút burkolatának jobb feszítését.
Tömör cipzárak: A görgős alagútajtók tömör cipzárral nyithatók. Ez lehetővé teszi az alagút gyors megnyitását és bezárását.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kerti üvegház, alagút típusú fémkerettel, 200x450cm, 9 ablakos, zöld, 9 nm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Uv