Betöltés...

vidaXL Euro Fence zöld acélkerítés 10 x 1,5 m

Ár: 85.720 Ft

Ez az Euro Fence kerítés-készlet a cölöpökkel közönséges kerítésként, díszítésként vagy baromfi, kiskutyák vagy létesítmények védelmeként használható a kertészetben, az iparban, a mezőgazdaságban vagy a közlekedésben stb.Az euro fence kerítés tüskekészlet egyszerűen és gyorsan felszerelhető. A eurokerítés oszlopokkal és szerelési tartozékokkal érkezik, beleértve az oszlopsapkákat, huzaltartókat és csavarokat. A mellékelt tüskék és lemezek segítségével könnyedén átszúrhatja a füvet és rögzítheti az oszlopokat.

A kerítés erős szerkezetű. A PVC bevonatú huzal jól ellenáll az időjárásnak, a korróziónak és az UV sugárzásnak, így biztosítja a hosszú távú használatot.

Anyaga: acélhuzal, PVC bevonattal Hossza: 10 mMagassága: 1,5 mHálószem mérete: 76 x 63 mm Huzal átmérője: 1,8 / 2,2 mm (1,8 mm acélhuzal, 2,2 mm PVC bevonattal)Oszlop átmérője: 34 mm Csomag:1 db PVC-bevonatú Euro Fence kerítés 10 x 1,5 m5 db egyenes pózna, 1,67 m5 db tüske horgony az egyenes oszlopok számára2 db tartópózna, 2,0 m2 db tüske rúdtartóval a támasztóoszlophoz1 db kalapáló cső

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "vidaXL Euro Fence zöld acélkerítés 10 x 1,5 m" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Uv