Betöltés...

Bosch 1600A02A2T Professional ProCORE18V Akkumulátor készlet (4x 4Ah Akku + 2x 8Ah Akku)

Ár: 344.830 Ft

A Bosch 1600A02A2T indítókészlet négy kompakt, könnyű ProCORE 4,0 Ah akkumulátort és két nagy teljesítményű, 8,0 Ah teljesítményű ProCORE 18 V akkumulátort tartalmaz.
A Bosch ProCORE 18V Professional akkumulátorcsomag egy nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor 18 voltos feszültséggel, amely 2000 wattos kábeleszközhöz hasonlóan ad le energiát.
A Bosch intelligens akkumulátorkezelésével és innovatív cellás technológiájával kombinálva a ProCORE akkumulátorok 87%-kal több energiát biztosítanak, mint a hagyományos akkumulátorok, optimalizált méretű és minimális tömeggel.
A CoolPack 2.0 technológia optimalizálja az akkumulátor hőelvezetését belülről kifelé, és hosszabb üzemidőt és 135%-kal hosszabb élettartamot biztosít a CoolPack nélküli akkumulátorokhoz képest.
A lítium-ion technológiának köszönhetően nincs az akkumulátor önkisülése és nincs memóriaeffektus, az akkumulátor mindig használatra kész.
A ProCORE 18V Professional akkumulátor az AMPShare Alliance része.
Egyetlen akkumulátor a kék Bosch Professional 18V-os rendszer összes szerszámához és gépéhez illeszkedik, de az AMPShare Alliance-hoz tartozó más gyártók számos más eszközével is használható.
Nem kell többé új akkumulátort vásárolni minden új szerszámhoz, nem kell többé keresni a „megfelelő” akkumulátort, az AMPShare segítségével egyetlen akkumulátor elegendő minden munkához.
Az L-BOXX robusztus betétével továbbfejlesztett tárolási és szállítási megoldást kínál az akkumulátorok számára.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Akkumlátor töltők
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch 1600A02A2T Professional ProCORE18V Akkumulátor készlet (4x 4Ah Akku + 2x 8Ah Akku)" című hirdetést látja. (fent)