Betöltés...

Gerber Multifunkcionális vadász szerszám

Ár: 34.597 Ft

A Gerber Suspension egy kompakt, szerszám acélszerkezettel , rugós fogóval , Safe.T.Plus automatikus zárral és 14 hasznos eszközzel .

A tömör acélszerkezetnek és a kisebb méretnek köszönhetően a Gerber Suspension jó edc eszköz . A többfunkciós eszköz klasszikus pillangós kialakítású, ami azt jelenti, hogy az eszközökhöz a karok kibontása után férnek hozzá.

Acélszerkezet
A Gerber Suspension egy 89 mm-es többfunkciós szerszám , teljes egészében acélból . A karok csontvázszerkezete csökkenti az eszköz súlyát és modern stílust ad.

A rozsdamentes acél ellenáll a korróziónak, az időjárási viszonyoknak és a szennyezésnek, ezért a Gerber Suspension minden körülmények között működik .

A gyártó lemondott a könnyű alumínium használatáról, aminek köszönhetően a szerszám tartós és biztonságosan ellenáll a kíváncsiskodás, meghúzás és vágás során felmerülő nagy terheléseknek.

Kényelmes rugós fogó
A multiszerszám fő eszköze a rugós tűs orrfogó , amelyek a legalkalmasabbak a precíziós munkához.

A rugó használatának köszönhetően a fogó kényelmesen kezelhető egy kézzel, mivel a pofák automatikusan kinyílnak, amikor a nyomás elengedhető .

A fogókon belül van egy drót- és kábelvágó, egy fogazott kivágás és keresztmetszetű malmok a tárgy tapadásának javítása érdekében.

Két penge
A Gerber Suspension két összecsukható pengével rendelkezik: sima és fogazott , így növelve a többfunkciós eszköz funkcionalitását és lehetőségeit. A fogazott felület a legjobb kemény és szálas anyagok, például kötelek, szalagok és övek vágásához.

Saf.T.Lock szerszámzár
A többfunkciós eszköz rendelkezik egy automatikus Saf.T.Lock funkcióval , amely minden szerszámot megvéd a működés közbeni behajtás ellen. A zárcsúszkák (mindkét karon) kényelmesen vannak elhelyezve, hogy a hüvelykujjunkkal működhessünk.

Az ilyen funkcionalitás nemcsak a magas szintű biztonságot érinti, hanem megteremti a szükséges bizalmat és bizalmat is, hogy az eszköz nem okoz csalódást számunkra nehéz helyzetben.

Hasznos eszközök
Kis mérete ellenére a többfunkciós eszköz 14 hasznos eszközt tartalmaz , amelyek hasznosak kisebb javításokhoz, étkezés elkészítéséhez, grillezéshez, utazáshoz és mindennapi városi tevékenységekhez.

A készlet tartalmaz egy ballisztikus nejlon tokot , amely ellenáll a nedvességnek, a penésznek és az időjárási viszonyoknak.

Gerber felfüggesztés jellemzői:
Rugós keskeny fogó,
rugós standard fogó,
drótvágó,
látta,
kis keresztfejű csavarhúzó,
olló,
kis lapos csavarhúzó,
nagy lapos csavarhúzó,
egy üvegnyitó,
konzervnyitó,
sima penge,
fogazott penge,
kihúzható kötélhorog,
szerszámzár.
MŰSZAKI ADATOK
Alapinformációk
Eszközök száma 14
Penge zár típusa Biztonságos.T.Plus
Beépített eszközök
szabványos fogó,
keskeny fogó,
konzervnyitó ,
egy üvegnyitó,
sima penge,
fogazott penge,
látta ,
véső,
keresztcsavarhúzó,
széles lapos csavarhúzó,
keskeny lapos csavarhúzó
További adatok
Burkolóanyag fém - rozsdamentes acél
Méretek
Teljes hossz [mm] 89
Súly [g] 289

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Gerber Multifunkcionális vadász szerszám" című hirdetést látja. (fent)