Betöltés...

Bosch AdvancedMulti 18 Akkumulátoros Multifunkcionális Gép

Ár: 110.810 Ft

Sokoldalú, akkus megoldás számos barkácsfeladat elvégzéséhezNagy teljesítményű motor elektronikus fordulatszám-előválasztással180°-os fénysáv a munkaterület optimális megvilágításáértA Bosch AutoClic rendszerrel a tartozékok 3 másodperc alatt, szerszám nélkül cserélhetőkStarlock tartozékok széles választéka számos feladathozVágás, fűrészelés, csiszolás, hántolás, marás, reszelés és polírozás anyagok széles választékában Sokoldalú, akkus univerzális szerszám 180°-os fénysávval az optimális megvilágításértEz a sokoldalú, oszcilláló, 18 V-os multifunkcionális szerszám számos barkácsfeladat esetén tökéletes választás. Az erőteljes motorral és elektronikus fordulatszám-előválasztással rendelkező AdvancedMulti 18 szerszámmal a sebesség a különböző feladatok és anyagok igényeihez igazítható. Az optimális láthatóság érdekében a 180°-os fénysáv egyenletes megvilágítást biztosít. Gyors és egyszerű tartozékcsere 3 másodperc alatt a Bosch AutoClic rendszerrel. Az opcionális Starlock tartozékok széles választéka számos feladat elvégzését lehetővé teszi. Vágás, fűrészelés, csiszolás, hántolás, marás és polírozás fában, fémben, műanyagban, gipszkartonban, habarcsban és vakolatban.
Sokoldalúság és vezeték nélküli szabadság számos feladathozFa ajtókeretek szegmensfűrészeléseMerülőfűrészelés fagerendában és -keretekbenPontos szegmensfűrészelés a mélységütköző segítségévelFémcsövek fűrészelése (opcionális tartozék)A csempék közötti fuga eltávolítása (opcionális tartozék)180°-os fénysáv a sötét helyeken történő munkavégzéshezHornyok készítése merülőfűrészeléssel fafelületekbeA nemkívánatos anyag lehántolása (opcionális tartozék)Nagyobb fafelületek csiszolása (pl. korlát)
AdvancedMulti 18 funkciói és előnyeiA tartozékok gyors és egyszerű cseréje szerszám nélkülGyors, szerszám nélküli tartozékcsere – a szerszám nélküli AutoClic tartozékbefogó rendszerrel a tartozékok egyszerűen és gyorsan (3 másodperc alatt) cserélhetők.Erőteljes világítás a jó láthatóságértA beépített munkalámpa nagy teljesítményű, beépített LED-ekből áll, amelyek megvilágítják a munkaterületet, és lehetővé teszik a munkát a sötét és szűk helyeken, valamint sarkokban – így tisztán látható és biztosan kezelhető a szerszám.Biztos szerszámcsatlakozásokBiztos csatlakozás a szerszámhoz – a Starlock csatlakozófelülettel számos innovatív Bosch tartozék tökéletesen csatlakoztatható. A 3D-s csillag alakú kialakításának köszönhetően a szerszám teljes teljesítménye átadható a tartozéknak.Bosch Power for ALL akkus rendszerFúráshoz, takarításhoz és kertészkedéshez. Gyors és egyszerű váltás a különböző készülékek között a Bosch 18 V-os Power for ALL akkumulátorával. A még nagyobb rugalmasságért az akkumulátor a Power for ALL akkumulátort használó egyéb szerszámokhoz is használható.Fokozott kényelem és irányítás munkavégzés közbenNagyobb kényelem és irányíthatóság – az antivibrációs fogantyú optimális szerszámvezetést biztosít, és segítségével szükség esetén nagyobb nyomás fejthető ki a munkaterületre. Egyszerűen felcsavarozható a szerszám tetszőleges oldalára.
AdvancedMulti 18 további funkcióiBeállítható sebességfokozat a különböző feladatokhozAz elektronikus fordulatszám-előválasztás segítségével pontos maximális sebességhatár állítható be a különböző anyagokhoz és feladatokhoz.Meghatározott vágásmélység szegmensfűrészeléskorÜregek és mélyedések precíz szegmensfűrészéléséhez forgassa el a mélységütköző tartozékot a megfelelő beállítás és a vágásmélység kiválasztásához.Egyenletes teljesítmény és sebességA Bosch konstans elektronika automatikusan módosítja a szerszám teljesítményét a terheléshez igazítva azt, a sebesség megtartásával – a kiváló eredményekért a túlterhelés veszélye nélkül.
Műszaki adatok:Akkufeszültség 18 VAkkukapacitás 2,5 AhÜresjárati fordulatszám 10.000 – 20.000 ford./percOszcillációs szög 2,8 °Súly akkuval 1,4 kgMéret 305 x 62 x 89 mmAz elektromos kéziszerszámok A-besorolású zajszintje tipikusnak tekinthető: hangnyomásszint 82 dB(A); hangteljesítményszint 93 dB(A). bizonytalanság K= 3 dB. A mért értékek megállapítása az EN 60745 rezgési összértékek (a három irány vektorösszege) szabványnak megfelelően történt.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch AdvancedMulti 18 Akkumulátoros Multifunkcionális Gép" című hirdetést látja. (fent)