Betöltés...

Infra hőmérő 16:1 -40 ... +650°C Voltcraft IR 650-16D

Ár: 21.330 Ft

Infra hőmérő, VOLTCRAFT IR 650-16D

Kettős lézer
Optika 16:1
Hőmérsékletmérési tartomány: -40 ... +650°C
Megszólalási idő 150 ms
Emisszió fok 0.1 - 1.0

Masszív és praktikus infravörös, pisztolyfogású hőmérő érintésmentes hőmérséklet méréshez -40 °C és 650 °C közötti hőmérsékletig.
Sokoldalúan használható, akár otthon, szabadidős vagy munka tevékenységekhez. Gombnyomásra érintés nélkül és veszélytelenül mérhető a forgó alkatrészek, feszültségvezető vezetékek, nehezen hozzáférhető vagy veszélyesen forró tárgyak felületi hőmérséklete. A széleskörű mérési tartomány és a nagy felbontás következtében az alkalmazási spektrum igen nagy. Ezen kívül szigetelési problémák is észlelhetők külső falakon, ajtókon és ablakokon a hőmérséklet különbségek alapján. A hobbi és a munka területén is szinte határtalan az infra hőmérő bevetési területe (pl. vizsgálhatja az elektromos szerelés hőmérsékletét, a fűtést, stb.) Ezenkívül az infra hőmérő kiváló több mérési hely méréséhez egy kiindulási pontból, ezzel idő és pénz takarítható meg.

Beállítható emisszió fok
A beállítható emissziós foknak köszönhetően a Voltcraft IR 650-16D alkalmas a legkülönbözőbb felületek hőmérséklet méréséhez, legyen az sötét fal vagy fénylő fém alkatrész.

Számos beépített kiegészítő funkció
A min./max. memória a mért határértékekről tájékoztat. Egy mérési tartomány riasztás beállítása sem probléma. A határértékeken kívüli mérések esetén a hőmérő riasztást bocsát ki, pirosan villogó háttérvilágítás kíséretében. A rövid reakcióidőnek köszönhetően a spotmérések gorsan elvégezhetők és a mért értékek a Data-Hold funkció segítségével rögzíthetők az LCD kijelzőn.

Jellemzők:
Kettős lézer · Riasztás funkció · LCD kijelző oszlop kijelzéssel · Min/max-funkció · Átlag-/eltérés jelzés · Data-Hold (adattartás)

Műszaki adatok:
Alappontosság: 2 °C · Beszúró hőmérő jellemzők: Pirométer · Emissziós fok (max.): 1.0 · Emissziós fok (min.): 0.1 · Felbontás (hőmérséklet): 0.1 °C · Hatékonysági fok: 0.1 - 1.0 · Hőmérséklet (max.): 650 °C · Hőmérséklet (min.): -40 °C · Kalibrált: Gyári standard (tanúsítvány nélkül) · Megszólalási idő: 150 ms · Méret, magasság: 186 mm · Méret, mélység: 55 mm · Méret, szélesség: 110 mm · Optika: 16:1 · Súly: 260 g · Termék típus: Infra hőmérő · Tápellátás: 9 V

Szállítás tartalma:
Infra hőmérő · 1db 9 V-os elem · Használati útmutató.



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Infra hőmérő 16:1 -40 ... +650°C Voltcraft IR 650-16D" című hirdetést látja. (fent)